- Adım
- Umutcan
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Meslek
- Oto Ekspertiz
- Konular
- 14
Youtube vanced candır
Hocam hızlı top uygulaması nedir. Daha önce ne gördüm ne duydum.Ek Ayarlar / Hızlı Top uygulamasını aktif edip oradaki ana ekran butonuna tıklayınca da çalışıyor. Ek bir bilgi olarak paylaşayım.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu ayarı nasıl yapıyorsunuz tam olarak. Telefonun arkasına iki kere vurma olayını.Hocam bu bug tam ekran hareketlerinde oluşuyor sadece. Tuşları kullanırsanız sorunsuz bi şekilde tüm uygular resim içinde resim modunda çalışmaya devam ediyor. Tam ekran hareketlerinde ise bi yere tıklamanız gerekiyor. Ben tuşlara geçmedim onun yerine telefonun arkasına iki kere vurmaya ana ekrana git komutunu atadım öyle kullanıyorum. Yine açılıyor.
Hocam hızlı top uygulaması nedir. Daha önce ne gördüm ne duydum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu ayarı nasıl yapıyorsunuz tam olarak. Telefonun arkasına iki kere vurma olayını.
Ana ekranda duran küçük bir kısayol gibi düşünün 5 ayrı kısayol ekleyebiliyorsunuz. Her zaman herşeyin en üstünde duruyor ve istediğiniz an ulaşabiliyorsunuz. Daha önce bahsettiğim mesajda ki yerden aktif edip deneyebilirsiniz.Hocam hızlı top uygulaması nedir. Daha önce ne gördüm ne duydum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu ayarı nasıl yapıyorsunuz tam olarak. Telefonun arkasına iki kere vurma olayını.