Yardım YouTube Sildikten Sonra Telefon Fastboot Menüde Açılıyor

• Konbuyu başlatan redant
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 755

redant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Mİ 9 SE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Mi9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,

Telefonumda YouTube' u sildim. Cihazım rootluydu. Yeniden başlattım ve telefonum açılmıyor. Fastboot menüye aktarıyor. İçerisinde önemli bilgilerim var. Nasıl kurtarabilirim? Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Mi9 SE, Global Rom

İyi forumlar.

redant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Mİ 9 SE
Konular
1
Daha önce Samsung kullanıyordum onda cihazın hafızasına atıp kuruyordum. Xioami ilk kez kullanıyorum. PC' den ayrı bir program ile mi atılıyor bunlarda? Teşekkürler ilginize.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam o zaman şöyle yapalım atacağım linkten recovery indirme bağlantısını indirin indirme bittikten sonra twrp türkçe değilse türkçe yapın dilini daha kolay olur. twrpden temizle kısmından gelişmiş temizliğe girin ve sadece yazdığım seçenekleri işaretleyin Dalvik/Art önbelleği, Önbellek, Sistem, Veri, Dahili depolama 5 seçeneği seçtikten sonra çubuğu kaydırın işlem bitince cihazı kabloyla pcye bağlayın verdiğim linkteki indirdiğiniz dosyayı telefona atıp twrpden kurun geçmiş olsun.

Deniyorum. Sonucu paylaşırım. Esen kalın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Telefonum düzeldi. Yapacak arkadaşlara bir not ROM attıktan sonra Mi hesabınızın şifresini soruyor. IMEI problemide yaşatmadı. Tekrardan teşekkür ediyorum. Sevgilerle, esen kalın.

Son düzenleme:
Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Ya ben telefonda xiaomi servislerine dai rbir şey bıraakmıyorum yine bir şey olmuyor sizin yotube silip bootloop da kalmanız gerçekten çok şaşırtıcı

Oyla:
Üst Alt