aynen öyle olmuş fark edemedim. Güncellemeyi kapattım şimdi sorun yokHocam guncellemeleri kapatın otomatik guncellemistir sürümünüzü tekrar kontrol edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 2.5 senedir kullanıyorum
Hocam maşallah benim gücüm ona yetmez android 10 ve altı için destek veriyimMi9 eurom da Android 10 kullanıyorum
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Aynen hocama katiliyorum LP bunun gibi paralı reklamlı özelleştirmeye müsait uygulamaları yamaliyor WhatsApp mesaj sınırı kaldırma gibi YouTube gibiAynı işlem ile busuu uygulamasında premium kullanılabiliyor dil öğrenmek isteyenler faydalansın
Hocam eskiden WhatsApp sınırlarını da kaldırıyordu şuan güncel yama çıktı mı bilmiyorum ama WhatsApp yamaları halen mevcut orda sürümlerine ve ne istediklerine bakabilirsin.Peki hocam whatsapp resim yollama sniri kaldiriyormu ? birde youtube da reklamlarida engelliyor mu ?
Hocam YouTube icinde LP de reklamları kaldır var ama hic denemedim açıkçasıHocam eskiden WhatsApp sınırlarını da kaldırıyordu şuan güncel yama çıktı mı bilmiyorum ama WhatsApp yamaları halen mevcut orda sürümlerine ve ne istediklerine bakabilirsin.
BUSUU full lazım nasıl yaparız?Aynı işlem ile busuu uygulamasında premium kullanılabiliyor dil öğrenmek isteyenler faydalansın
İşlemin aynısını busuu için yapıyorsun fakat en baştaki özel yamayı sececeksinBUSUU full lazım nasıl yaparız?