Vanced mi iyi yoksa bu mu
Google politakalarını güncellediğinde vanced artık geçersiz kalacaktır. Bunu veya alternatif uygulamalar kurabilirsinizVanced mi iyi yoksa bu mu
Şuan için çalışıyor ilerleyen zamanlarda sorun çıkartabilir kendi fikirlerimi söylüyorumVanced hala çalışıyor ki hocam. Ayrıca hala farklı bir site üzerinden de olsa indirilebiliyor. Aylardır desteği kesti denilmesine rağmen hem indiriyorum hemde çatır çatır kullanıyorum
Elbette, benim için en güzel kısmı sponsorblock, Shorts kısmını kapatma(hiç sevmem) idi. Acaba APK sını parçalayıp kaynak kodlarını alıp yeni API ile eşleştirebilir miyiz ki ? bu konuda tecrübeli olan biriyle çalışma gerçekleştirebilirimŞuan için çalışıyor ilerleyen zamanlarda sorun çıkartabilir kendi fikirlerimi söylüyorum
Vanced yerine başka bir geliştici çıkacak galiba öyle hatırlıyorumElbette, benim için en güzel kısmı sponsorblock, Shorts kısmını kapatma(hiç sevmem) idi. Acaba APK sını parçalayıp kaynak kodlarını alıp yeni API ile eşleştirebilir miyiz ki ? bu konuda tecrübeli olan biriyle çalışma gerçekleştirebilirim![]()
rom build' i bırakıp o işe mi sarsam acabaVanced yerine başka bir geliştici çıkacak galiba öyle hatırlıyorum