Çözüldü Youtube Kısıtlı Mod Kapanmıyor

ahvalieza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Indonesia V13.0.3.0.SJDIDXM
Telefon Modeli
Mi 10 T PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Mi 10t pro telefon kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay önce mıuı 13 Endonezya stock Rom yükledim ve bu yükleme sonra olduğunu düşündüğüm bir problem yaşıyorum.

YouTube da kısıtlı mod diye bir illet çıktı. Ne yaptıysam kapatamıyorum. Sıradan bir videoyu açamıyorum, yorumlar kısıtlı mod nedeniyle görünmüyor. Kısıtlı modu kapatmak istediğimde müdahalede bulunamıyorum. Denediğim yöntemler şunlar;

-VPN kullanıp denedim. Kısıtlı mod otomatik kapandı hatta kapatıp açma yapabildim ama VPN kapanınca tekrar eski haline döndü.

- Yeniden başlatma yaptım düzelmedi.
- Oturumdan çıkış yaptım cihazda sıfır hesap kaldı yine aynı sorun devam etti
- Oturuma tekrar girdim aynı sorun devam etti.
- Farklı tarayıcılar ve arama motorları denedim aynı hatayı aldım.

Bunların haricinde önerebileceğiniz yöntem, başına böyle bir iş gelen varsa yardımlarını bekliyorum.

Çözüm
Arkadaslar lutfen yardimci olacak arkadaslar yazsin. Vadofone hattini kullaniyorum internette anlatilanlarin cogunu yaptim yanimda uygulamasindan guvenli internet i profil yok olarak guncelledim telefonu kapat ac yaptim sonuc alamadim musteri hizlerini aradim kontrol ettiklerinde bi problemin olmadigini soyluyor 18 yasindan da buyuğüm
Evdeki youtube girebilen hesap mobil veride kisitli mod a takiliyor uygulamada ayarlar/genel/kisitli mod sekmesi aktif olarak kitli durumda

Sorun Vodafone'nun Güvenli internetinin aktif olması ile ilgiliymiş. Uyguladığım yöntemle sorunu çözdüm umarım sana da faydası olur;

- "GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'e sms gönderdim. Talebiniz alındı mesajı geldikten 5dk. sonra Güvenli internetin...

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Arkadaslar lutfen yardimci olacak arkadaslar yazsin. Vadofone hattini kullaniyorum internette anlatilanlarin cogunu yaptim yanimda uygulamasindan guvenli internet i profil yok olarak guncelledim telefonu kapat ac yaptim sonuc alamadim musteri hizlerini aradim kontrol ettiklerinde bi problemin olmadigini soyluyor 18 yasindan da buyuğüm
Evdeki youtube girebilen hesap mobil veride kisitli mod a takiliyor uygulamada ayarlar/genel/kisitli mod sekmesi aktif olarak kitli durumda
Vanced mı yoksa resmi YouTube uygulaması mı kullanıyorsunuz ?

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Linkteki youtube kısıtlmalarına katı yazıyor hepsi katı
Farklı bir ağ deneyin sorun olmuyorsa sorun Vodafone kaynaklıdır sabit şekilde.
O andan itibaren Vodafone'u arayıp saydırın. :D

Oyla:

ahvalieza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
3

Sorun Vodafone'nun Güvenli internetinin aktif olması ile ilgiliymiş. Uyguladığım yöntemle sorunu çözdüm umarım sana da faydası olur;

- "GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'e sms gönderdim. Talebiniz alındı mesajı geldikten 5dk. sonra Güvenli internetin kapatıldığına dair sms geldi. Sonrasında "Vodafone Yanımda" uygulamasından da kontrol ettim. Telefonu kapatıp açınca kısıtlı mod tiki aktifleşti.

+ Diğer bir yöntem;
"Vodafone Yanımda" uygulamasına gir, Hesabım, Ayarlar, Güvenli İnternet, Profil Detayı bölümünü "Profil Yok" olarak seç ve güncelle sonra telefonu yeniden başlat. Yeniden başlatma önemli olabilir çünkü bunu yapmadan girmek istediğimde düzelmemişti yeniden başlat yapınca düzeldi.

Oyla: Çözüm
Üst Alt