- Adım
- Semih
- Cihazım
- Mi 10t pro
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Indonesia V13.0.3.0.SJDIDXM
- Telefon Modeli
- Mi 10 T PRO
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar. Mi 10t pro telefon kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay önce mıuı 13 Endonezya stock Rom yükledim ve bu yükleme sonra olduğunu düşündüğüm bir problem yaşıyorum.
YouTube da kısıtlı mod diye bir illet çıktı. Ne yaptıysam kapatamıyorum. Sıradan bir videoyu açamıyorum, yorumlar kısıtlı mod nedeniyle görünmüyor. Kısıtlı modu kapatmak istediğimde müdahalede bulunamıyorum. Denediğim yöntemler şunlar;
-VPN kullanıp denedim. Kısıtlı mod otomatik kapandı hatta kapatıp açma yapabildim ama VPN kapanınca tekrar eski haline döndü.
- Yeniden başlatma yaptım düzelmedi.
- Oturumdan çıkış yaptım cihazda sıfır hesap kaldı yine aynı sorun devam etti
- Oturuma tekrar girdim aynı sorun devam etti.
- Farklı tarayıcılar ve arama motorları denedim aynı hatayı aldım.
Bunların haricinde önerebileceğiniz yöntem, başına böyle bir iş gelen varsa yardımlarını bekliyorum.
YouTube da kısıtlı mod diye bir illet çıktı. Ne yaptıysam kapatamıyorum. Sıradan bir videoyu açamıyorum, yorumlar kısıtlı mod nedeniyle görünmüyor. Kısıtlı modu kapatmak istediğimde müdahalede bulunamıyorum. Denediğim yöntemler şunlar;
-VPN kullanıp denedim. Kısıtlı mod otomatik kapandı hatta kapatıp açma yapabildim ama VPN kapanınca tekrar eski haline döndü.
- Yeniden başlatma yaptım düzelmedi.
- Oturumdan çıkış yaptım cihazda sıfır hesap kaldı yine aynı sorun devam etti
- Oturuma tekrar girdim aynı sorun devam etti.
- Farklı tarayıcılar ve arama motorları denedim aynı hatayı aldım.
Bunların haricinde önerebileceğiniz yöntem, başına böyle bir iş gelen varsa yardımlarını bekliyorum.