Yardım youtube kaldırınca ısrarla çöken telefon

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Endonezya kararlı v12.0.1.0
Telefon Modeli
Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
youtube u root izni ile kaldırıyorum bir uygulama vasıtası ile ama kaç oldu telefonu çökertiyor yeniden başlatınca fastboot a atıyor cihaz açılmıyor. Ben de cihazda istemiyorum youtube u çünkü reklamsız kurmak istiyorum . silmeyince ikisi karışıyor. telefon neden çöküyor olabilir youtube uygulaması silinince bir çözüm yolu var mıdır ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
youtube u root izni ile kaldırıyorum bir uygulama vasıtası ile ama kaç oldu telefonu çökertiyor yeniden başlatınca fastboot a atıyor cihaz açılmıyor. Ben de cihazda istemiyorum youtube u çünkü reklamsız kurmak istiyorum . silmeyince ikisi karışıyor. telefon neden çöküyor olabilir youtube uygulaması silinince bir çözüm yolu var mıdır ?
Debloat programı ile devre dışı bırakın hocam
Hiç bir sorun olmaz

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam reklamsizi kurduktan sonra
Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/3 nokta/ varsayılan uygulamalar/Bağlantıları açma yolunu izleyip normal YouTube u bulun. Bulduktan sonra tıklayın. Desteklenen bağlantıları aç menüsünde açma deyin. Reklamsız youtube u aynı yerde bulup desteklenen bağlantıları aç: aç deyin. Artık chromedan tıkladığınızda veya whatsapptan gelen YouTube linklerine tıklayınca reklamsizda açılacak. Diğer YouTube u bir klasöre atıp görmezden gelin :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-30-13-01-58-128_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-30-13-01-58-128_com.android.settings.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam reklamsizi kurduktan sonra
Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/3 nokta/ varsayılan uygulamalar/Bağlantıları açma yolunu izleyip normal YouTube u bulun. Bulduktan sonra tıklayın. Desteklenen bağlantıları aç menüsünde açma deyin. Reklamsız youtube u aynı yerde bulup desteklenen bağlantıları aç: aç deyin. Artık chromedan tıkladığınızda veya whatsapptan gelen YouTube linklerine tıklayınca reklamsizda açılacak. Diğer YouTube u bir klasöre atıp görmezden gelin :)
eyvallah ustam saolasın ya

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Ek olaraktan marketten miui hidden settings uygulamayı indirin ve istediğiniz uygulamayı devre dışı bırakın. (Google youtube gibi) rootsuz.

Oyla:
Üst Alt