Yardım Youtube ekran yan dönmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burakpamir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı 10.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 128 Gb
Bootloader Kilidi
Açık
Youtube'da video izlerken telefonu yan yatırdığınızda otomatik olarak ekran dönüyordu. Bundan önce kullandığım telefonlarda böyle idi. Mi 8 cihazımı alalı 1 ay kadar oldu mıuı 9 sürümünde iken youtube'da ekran dönüyordu diye hatırlıyorum. Şuan mıuı 10 kararlı sürüm kullanıyorum. Güncelleme yaptıkdan sonra böyle bir problem ile karşılaştım videoyu tam ekran oynatmak için tam ekran sembolüne basmam gerekiyor. Çıkmak için ise küçültme sembolüne. Günde 3-4 saatimi video izleyerek geçirdiğimi düşünürsek bu iş artık sinir bozmaya başladı.
Ekran döndürme açık.
Herhangi başka bir programda ekran sensör ile yan dönüyor fakat Youtube uygulamasında dönmüyor.
Rom'u kendi sistem güncelleyicisinden kurdum ekstra olarak int. Üzerinden indirmedim. Bölge Türkiye
Birde merak ettiğim bir konu var instagram veya Facebook üzerinden video izlerken ekran siz de de kapanıyor mu? Yoksa bir tek bende mi oluyor bu durumlar ?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Denedim Youtube düzeldi diyebilirim. Bu konudaki yardımı biz için teşekkür ederim. Kullandığınız xiaomi modeli nedir acaba ?
Siz de de instagramda ekran kilitlenmesi oluyor mu ?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzeldiyse güzel :) Benim kullandığım telefon "Redmi 5 Plus" modeli, bende İnstagram'da öyle bir sorun hiç olmadı. Şu yolu deneyin "Ayarlar - Kilit Ekranı & Parmakizi - Uyku" eğer bu işinize yaramaz ise "İnstagram" uygulamasının "Ön bellek" kısmını temizleyip bir de öyle deneyin.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Yardım - Video izlerken tuş kilidinin aktif olması

Bir muzdarip ben değilmişim. Dediğinizi denedim instagram uygulamasını komple kaldırdım bidaha kurdum yok fayda etmiyor.
Tek olmama durumunuz çok normal bugün İnstagram dediğiniz uygulama 1 Milyardan fazla indirilmiş keza Facebook'da öyle, telefon üzerinden yapılabilecek başka bir şey benim aklıma gelmiyor şu anda, bu uygulamaların yeni sürümlerinin çıkmasını bekleyebilirsiniz.

Oyla:

Burakpamir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
3
Tek olmama durumunuz çok normal bugün İnstagram dediğiniz uygulama 1 Milyardan fazla indirilmiş keza Facebook'da öyle, telefon üzerinden yapılabilecek başka bir şey benim aklıma gelmiyor şu anda, bu uygulamaların yeni sürümlerinin çıkmasını bekleyebilirsiniz.
Teşekkürler yardımınız için konuyu kapatabiliriz

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt