Hocam zahmet olmazsa kilit ekranının temasının linkini atabilir misiniz yazamıyorum da onuKilit ekranı başka bir temadan . Harmayacinla perfect üzeri bir şey oldu. Greeshan la tam gaz devamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam kakathic olarak ararım çıkıyor. Daha sonra ayarlardan İngilizce olan kısımları Türkçeye çevirebilirsinizHocam zahmet olmazsa kilit ekranının temasının linkini atabilir misiniz yazamıyorum da onu
Ben bu yoruma ancak şapka çıkarırım.Valla kim ne derse desin, Turkuaz ve Red Dawn üstüne Tema tanımam
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Global kararlı rom kullanıyorum ve temayı kurup denedim çalışıyor...Hocam global rom kullananlara bi güzellik yapıp tema uygulamasına yükleseniz.. canım çekti vallaha
Başkası tarafından yapılmış bir tema olduğu için mağazaya yüklemek doğru olmaz sadece buradan verilecek...Elinize sağlık tema mağazasına yükleme imkânınız var mi bunu bir de fark versiyonu çok güzel olurdu
Global kararlı rom kullanıyorum ve temayı kurup denedim çalışıyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başkası tarafından yapılmış bir tema olduğu için mağazaya yüklemek doğru olmaz sadece buradan verilecek...