- Adım
- Muammer
- Cihazım
- Mİ 9 T PRO
- Meslek
- yazılım
- Konular
- 9
hayırlı işler
Tema isminin sonunu .mtz olarak değiştirin.Temayı indirdim ama PDF olarak görüyor. Temalara girdim orda da bişey yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Temanın karanlık mod desteği yok yapacak bir şey yok. Baştan inşa edilmesi lazım.Merhabalar, yazılar beyaz gözüktüğü için sıkıntı oluyor. Nasıl siyah yapabilirim acaba?
Tema mtz uzantılı megaya da öyle yükledim. Neyse o iner başka dosya ile karıştırdınız sanırımTemayı indirdim ama PDF olarak görüyor. Temalara girdim orda da bişey yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
.mtz diye indi zaten ama PDF olarak görünüyor. Kararlı rom kullanıyorum ondan mı acabaTema mtz uzantılı megaya da öyle yükledim. Neyse o iner başka dosya ile karıştırdınız sanırım
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi mega dan indirirken isim harf ve rakamlardan oluşuyor bendede oldu sonra baktım pdf formatında çözümü ise dosya ismini yeniden yazmak arkadaş sanırım ismini değişmeden direkt kaydet dediO konu hakkında bilgim yok ama pdf olmadığı kesin
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilginç ben hiç karşılaşmadım devamlı kullanıyorum. Belki ondan ola bilirAbi mega dan indirirken isim harf ve rakamlardan oluşuyor bendede oldu sonra baktım pdf formatında çözümü ise dosya ismini yeniden yazmak arkadaş sanırım ismini değişmeden direkt kaydet dedi
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi