Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

• Konbuyu başlatan FuXiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 592
  • Görüntüleme 58K

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
yaptığınız temanın mtz dosyası içinde description.xml dosyası içindeki tema adı ve designer da kullandığınız isimler ile aynı mı ve bunlara dikkat etmeniz gerek
kullandığım description.xml nı atıyorum bu dosyadan kendinize göre uyarlayın benim tema ile ilgili kısımlar olmaması lazım ki sorun çıkmasın. ve her pc editör ile uygulayıp mtz dosyasına çevirdiğinizde description.xml kendi standart ını yazacaktır o yüzden gönderdiğim description.xml dosyasını düzenledikten sonra her mtz ye çevirdiğinzde bunu mtz dosyasnı içine atın.
Not: <uiVersion>8</uiVersion> kısmına dokunmayın. ve designer dan yükleme yaparken bölge olarak hindistan ı seçin yoksa aylarca beklersiniz onay için.
Çok teşekkür ediyorum cevabın için, akşam eve gittiğimde ilk işim denemek olacak, zaten yaklaşık iki haftadır bekliyorum umarım çok sürmez yine :(

skalaytr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
note 10 Pro
Konular
20
belki abes bir soru olacak ama bunu nasıl yükleriz. v1 v2 v3 diye giden bir sürü link var ? bilmeyenler için biraz detaylı anlatırsanız. Bir de benim global rom sıkıntı olur mu ?

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
her v sürümü en son olanı en güncel sürüm (düzeltilmiş hali) bu yüzden en son olanı yüklemeniz gerekir. yalnız her defasında aynı soru soruluyor global stabil ve global beta larda dışarıdan tema yükleyemezsiniz. bu dışarıdan tema yüklemeniz için designer olup tema mağazasında onaylı bir temanız olması yada eu rom yükleyip kurabilirsiniz. uygulama ile yüklenir ama 1-2 saat sonra varsaylan temaya döner.
bu yükleyememe sorunu ücretli satılan temalarda başkaların temalarını kullandırmamak amacı ile yapıldı.

belki abes bir soru olacak ama bunu nasıl yükleriz. v1 v2 v3 diye giden bir sürü link var ? bilmeyenler için biraz detaylı anlatırsanız. Bir de benim global rom sıkıntı olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim gibi temayı yükledikten sonraki aşamada bölge ayarı var ordan hindistan olması gerekir.

Çok teşekkür ediyorum cevabın için, akşam eve gittiğimde ilk işim denemek olacak, zaten yaklaşık iki haftadır bekliyorum umarım çok sürmez yine :(

skalaytr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
note 10 Pro
Konular
20
her v sürümü en son olanı en güncel sürüm (düzeltilmiş hali) bu yüzden en son olanı yüklemeniz gerekir. yalnız her defasında aynı soru soruluyor global stabil ve global beta larda dışarıdan tema yükleyemezsiniz. bu dışarıdan tema yüklemeniz için designer olup tema mağazasında onaylı bir temanız olması yada eu rom yükleyip kurabilirsiniz. uygulama ile yüklenir ama 1-2 saat sonra varsaylan temaya döner.
bu yükleyememe sorunu ücretli satılan temalarda başkaların temalarını kullandırmamak amacı ile yapıldı.

dediğim gibi temayı yükledikten sonraki aşamada bölge ayarı var ordan hindistan olması gerekir.
çok teşekkür ederim sağolun yardiminiz için

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19

Peki ben rastgele simgeler seçip basitçe uğraşmadan duvar kağıdı ekledim sadece, yazı tipi, simge, duvar kağıdı gibi basit bikaç şey seçtim bunlar sıkıntı yaratır kı detaylı uğraşmadım maksat dışardan tema yüklemek olucağı için.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
onayı verecek çin li ye bağlı haftalarca uğraşıp tema hazırlamıştım ve onaya gönderdim aylarca her defasında şu hatalı bu hatalı deyip tema onaylanmamıştı sonrasında baktığımda aynı tema 5 defa onay verilmiş. haha-- ilk hatam hindistan bölgesine değil de çin bölgesine yüklemek le oldu ve ilk a giriş yapıldığında sağ üst köşede hindistan seçili olması lazım hindistan bakmadan onay veriyor sorunsuz dediğim gibi onay verenin ruh haline bağlı olarak onay veriyor. haha--

hindistan onay süreci en fazla 1 hafta hafta sonu tatiller ve yıllık tatiler haricinde

Peki ben rastgele simgeler seçip basitçe uğraşmadan duvar kağıdı ekledim sadece, yazı tipi, simge, duvar kağıdı gibi basit bikaç şey seçtim bunlar sıkıntı yaratır kı detaylı uğraşmadım maksat dışardan tema yüklemek olucağı için.

kısaca özetlemek gerekirse
giriş yapın sağ üst köşede hindistan ı seçin
temayı yükleme kısmında v10 u seçin ve temayı yükleyin
yükleme yaptıktan sonra tema adı tema versiyonu yüklenecek mağaza (hindistan) buna dikkat tekrar ve açıklama hangi katagori ye yükleme yapacağınız falan sonrasında ileri deyip onayı sürecini beklemek olacak

Son düzenleme:

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Mtz dosyası içinde icon klasörü içinde dosyalar uygulama ya ait PNG dosyasını silerseniz olur.
Hocam hangi programla açıyorsunuz ve siliyorsunuz ben 7zip le açtım sildim kaydetmesi sonra .mtz den çıkarttım sildim .mtz diye kaydettim null içeri aktarılamadı hatası verdi

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
WinRAR ile açıyorum orijinal dosyanın içinde değiştireceğim dosyayı dışarı atıyorum ve gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra aynı şekilde dosya içine atıyorum bu şekilde hata vermez.

Hocam hangi programla açıyorsunuz ve siliyorsunuz ben 7zip le açtım sildim kaydetmesi sonra .mtz den çıkarttım sildim .mtz diye kaydettim null içeri aktarılamadı hatası verdi

Örnek icons klasörü buna tılayıp birlikte aç ile WinRAR ı seçiyorsunuz ve dosya içinde res klasörü nü masa üstüne alıp sileceğiz dosyaları silin sonrasında orjinal tema içindeki icons klasörü içindeki res klasörünü silip düzenlediğiniz res klasörü aynı yere atıp onaylayın

Son düzenleme:

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
WinRAR ile açıyorum orijinal dosyanın içinde değiştireceğim dosyayı dışarı atıyorum ve gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra aynı şekilde dosya içine atıyorum bu şekilde hata vermez.

Örnek icons klasörü buna tılayıp birlikte aç ile WinRAR ı seviyorsunuz ve dosya içinde res klasörü nü masa üstüne alıp sileceğiz dosyaları silin sonrasında orjinal tema içindeki icons klasörü içindeki res klasörünü silip düzenlediğiniz res klasörü aynı yere atıp onaylayın
Sağolun hocam oldu

Üst Alt