Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaptığınız temanın mtz dosyası içinde description.xml dosyası içindeki tema adı ve designer da kullandığınız isimler ile aynı mı ve bunlara dikkat etmeniz gerek
kullandığım description.xml nı atıyorum bu dosyadan kendinize göre uyarlayın benim tema ile ilgili kısımlar olmaması lazım ki sorun çıkmasın. ve her pc editör ile uygulayıp mtz dosyasına çevirdiğinizde description.xml kendi standart ını yazacaktır o yüzden gönderdiğim description.xml dosyasını düzenledikten sonra her mtz ye çevirdiğinzde bunu mtz dosyasnı içine atın.
Not: <uiVersion>8</uiVersion> kısmına dokunmayın. ve designer dan yükleme yaparken bölge olarak hindistan ı seçin yoksa aylarca beklersiniz onay için.
belki abes bir soru olacak ama bunu nasıl yükleriz. v1 v2 v3 diye giden bir sürü link var ? bilmeyenler için biraz detaylı anlatırsanız. Bir de benim global rom sıkıntı olur mu ?
her v sürümü en son olanı en güncel sürüm (düzeltilmiş hali) bu yüzden en son olanı yüklemeniz gerekir. yalnız her defasında aynı soru soruluyor global stabil ve global beta larda dışarıdan tema yükleyemezsiniz. bu dışarıdan tema yüklemeniz için designer olup tema mağazasında onaylı bir temanız olması yada eu rom yükleyip kurabilirsiniz. uygulama ile yüklenir ama 1-2 saat sonra varsaylan temaya döner.
bu yükleyememe sorunu ücretli satılan temalarda başkaların temalarını kullandırmamak amacı ile yapıldı.
belki abes bir soru olacak ama bunu nasıl yükleriz. v1 v2 v3 diye giden bir sürü link var ? bilmeyenler için biraz detaylı anlatırsanız. Bir de benim global rom sıkıntı olur mu ?
her v sürümü en son olanı en güncel sürüm (düzeltilmiş hali) bu yüzden en son olanı yüklemeniz gerekir. yalnız her defasında aynı soru soruluyor global stabil ve global beta larda dışarıdan tema yükleyemezsiniz. bu dışarıdan tema yüklemeniz için designer olup tema mağazasında onaylı bir temanız olması yada eu rom yükleyip kurabilirsiniz. uygulama ile yüklenir ama 1-2 saat sonra varsaylan temaya döner.
bu yükleyememe sorunu ücretli satılan temalarda başkaların temalarını kullandırmamak amacı ile yapıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim gibi temayı yükledikten sonraki aşamada bölge ayarı var ordan hindistan olması gerekir.
dediğim gibi temayı yükledikten sonraki aşamada bölge ayarı var ordan hindistan olması gerekir.
Peki ben rastgele simgeler seçip basitçe uğraşmadan duvar kağıdı ekledim sadece, yazı tipi, simge, duvar kağıdı gibi basit bikaç şey seçtim bunlar sıkıntı yaratır kı detaylı uğraşmadım maksat dışardan tema yüklemek olucağı için.
onayı verecek çin li ye bağlı haftalarca uğraşıp tema hazırlamıştım ve onaya gönderdim aylarca her defasında şu hatalı bu hatalı deyip tema onaylanmamıştı sonrasında baktığımda aynı tema 5 defa onay verilmiş. ilk hatam hindistan bölgesine değil de çin bölgesine yüklemek le oldu ve ilk
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
a giriş yapıldığında sağ üst köşede hindistan seçili olması lazım hindistan bakmadan onay veriyor sorunsuz dediğim gibi onay verenin ruh haline bağlı olarak onay veriyor.
hindistan onay süreci en fazla 1 hafta hafta sonu tatiller ve yıllık tatiler haricinde
Peki ben rastgele simgeler seçip basitçe uğraşmadan duvar kağıdı ekledim sadece, yazı tipi, simge, duvar kağıdı gibi basit bikaç şey seçtim bunlar sıkıntı yaratır kı detaylı uğraşmadım maksat dışardan tema yüklemek olucağı için.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
giriş yapın sağ üst köşede hindistan ı seçin
temayı yükleme kısmında v10 u seçin ve temayı yükleyin
yükleme yaptıktan sonra tema adı tema versiyonu yüklenecek mağaza (hindistan) buna dikkat tekrar ve açıklama hangi katagori ye yükleme yapacağınız falan sonrasında ileri deyip onayı sürecini beklemek olacak
Hocam hangi programla açıyorsunuz ve siliyorsunuz ben 7zip le açtım sildim kaydetmesi sonra .mtz den çıkarttım sildim .mtz diye kaydettim null içeri aktarılamadı hatası verdi
WinRAR ile açıyorum orijinal dosyanın içinde değiştireceğim dosyayı dışarı atıyorum ve gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra aynı şekilde dosya içine atıyorum bu şekilde hata vermez.
Hocam hangi programla açıyorsunuz ve siliyorsunuz ben 7zip le açtım sildim kaydetmesi sonra .mtz den çıkarttım sildim .mtz diye kaydettim null içeri aktarılamadı hatası verdi
Örnek icons klasörü buna tılayıp birlikte aç ile WinRAR ı seçiyorsunuz ve dosya içinde res klasörü nü masa üstüne alıp sileceğiz dosyaları silin sonrasında orjinal tema içindeki icons klasörü içindeki res klasörünü silip düzenlediğiniz res klasörü aynı yere atıp onaylayın
WinRAR ile açıyorum orijinal dosyanın içinde değiştireceğim dosyayı dışarı atıyorum ve gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra aynı şekilde dosya içine atıyorum bu şekilde hata vermez.
Örnek icons klasörü buna tılayıp birlikte aç ile WinRAR ı seviyorsunuz ve dosya içinde res klasörü nü masa üstüne alıp sileceğiz dosyaları silin sonrasında orjinal tema içindeki icons klasörü içindeki res klasörünü silip düzenlediğiniz res klasörü aynı yere atıp onaylayın