- Adım
- Ahmet fatih
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Kamu
- Konular
- 8
Aynı şekildeHer türlü yolu denedim maalesef eski haline dönüyor
Aynı şekildeHer türlü yolu denedim maalesef eski haline dönüyor
Mi mix 3 global rom Package disabler deneyen varmi ? Samsungda sorun böyle cözülebiliyorduAynı şekilde
İkonları aşağı yıkarı, sağa sola taşıyabiliyorsunuz hocam.Emeğinize sağlık Güzel bir tema. V5 te Ana ekranda üstten 2 parmakla çekilen bölümde resimlerde görüldüğü üzere sıkıntı mevcut. İkonlar ekrandan taşıyor ve ingilizce. Yüklü olmayan uygulamalar hata veriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
My themer dan mı silelimGlobal rom kullanıp hata alan arkadaşlar themayi uyguladıktan sonra temalardan silin ve kullanin ben denedim ve işe yaradı umarım yardımcı olmusumdur
Denendi olmuyor 15 dk sonra eski haline dönüyorGlobal rom kullanıp hata alan arkadaşlar themayi uyguladıktan sonra temalardan silin ve kullanin ben denedim ve işe yaradı umarım yardımcı olmusumdur
Denendi olmuyor 15 dk sonra eski haline dönüyor
Resim atar mısınız bende öyle bir sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çökmekten kastınız nedir neyi nasıl nerede çöküyor....
Hocam haklı ola bilirisniz ama bunun çözümü cutom rom yada desginer olamak başka çözüm yok. bu tarz sorularada artık yazmayacagım 2 safya geride okuyan yok.
2 3 sayfa geride yazdım yazılarıma bakarsanız sevinirim.
tema ayarlarında değişiyor orjinal temada aynı ben bir sıkıntı görmedim. siz yazdıgınız için baktım. kolay gelsin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir