Hocam kilit ekranı duvar kağıdını paylaşır mısın?
Reis bunların olduğu konunun linkini atabilir misin?Valla kim ne derse desin, Turkuaz ve Red Dawn üstüne Tema tanımam
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hocam bu temayı yüklemek için 3 part uygulamalar var (ne kadar düzgün çalışıyor bilmiyorum) forumda 3 part tema hatası diye aratın bulursunuz hatta konu içinde bahsi geçmiş bile ola bilir yada custom rom kurmanız gerekliBana bi yardımcı olsanız
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda hep eski konular var yeni konu açsam mı acabaHocam bu temayı yüklemek için 3 part uygulamalar var (ne kadar düzgün çalışıyor bilmiyorum) forumda 3 part tema hatası diye aratın bulursunuz hatta konu içinde bahsi geçmiş bile ola bilir yada custom rom kurmanız gerekli
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sorunun çözümü yok maalesef. Tek çözüm Custom rom kullanmak.hocam theme editör ile aktarıp uyguladıktan bir süre sonra eski haline dönüyor, sorunun çözümünü bilen var mı?
Hocam çalışıyor teşekkürler ancak yazı beyaz olduğu için maalesef yüzde görünmüyor.Hocam bu sizin istediğiniz şekilde olan
Deneyip geri dönüş yaparsanız
V4 üzerine attım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok büyük hevesle kurdum temayı üzdüler custom kullanmayanlarıBu sorunun çözümü yok maalesef. Tek çözüm Custom rom kullanmak.