Yardım you are allowed to flash the newest stable version published by miui forum from develop version only

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Unlock etmeden imkansız sanırım global kararlıya dönmek. Unlock ettikten sonra tam olarak napmamız lazım, nelere dikkat etmemiz lazım?

qokkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
telefonun bootloader kilidi acik. daha once beta guncellemelerini yuklerken bir problem yasamadim ama 10.4.1 indirdim yuklemeye calistim bu hatayi verdi. daha once beta surum geldiginde bildirim gelirdi bildirim de gelmiyor acaba bug da mi kaldi?

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Sadece kararlı olan son sürümü yükleyebileceğini söylüyor. Miui'ın kendi sitesinden son sürümü indirip onu kurmak zorundasın.

qokkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
ben beta surume gecebilmek icin kilidi kaldirdim root bile atmistim ama en son guncellemelerde bi sorun oldu wipe all data yapmak zorunda kaldim. sonrasinda bilgiler gidince root kalkti ama bootloader kilidi hala acik. sonrasinda tekrar beta guncellemesi aldi 2 kere sonrasinda ise beta guncellemesi gelmedi 1 aydan fazla oldu. stable versiyon bekleyeceksem bootloader kilidini kaldirmamin bir manasi yok

qokkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
miui 10 v9.6.27 yuklu suan telefonumda forumda herkes v9.7.26 yi yukluyor. sorunu anlamadim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt