Ne olduğunu anlamaya çalışırken ben de yoruldum...
Bu ilk konunuz, dün gece saat 1'de açmışsınız... Nasıl bir dosya yüklediniz, rom yüklerken yaptığınız adımlar neler anlatmamışsıız ve bu nedenle cevap alamamışsınız.
Arkadaşlar merhaba telefona rom attım ahize çalışmıyordu bir dosya inidirip attıktan sonra mi logosunda kaldı fastboot moda girip flash romda attım sorun çözülmedi lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Bu ikinci konunuz. Saat 13.14... Burada da rom atamadığınız belirtmişsiniz. Aslında bu konuya tekrar EDL moda alın diye cevap yazacaktım fakat bir önceki konunuzda rom attığınızı belirttiğiniz ve yapılan işlemlerden hangisi önce olduğunu bilemediğim için cevap yazmamıştım...
edl moda alıp rom flashladıgımda bu ekranda kalıyor nasıl çözebilirim ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir de bu konu var... Burada ise ne olduğu yine belli değil.
Arkadaşlar 2 tane konu açtım ancak ne yardım eden oldu nede bakan telefona sensör çalmışıyor diye twrpden zip bi dosya flasladım ondan sonra mi logosunda kalıyor telefon açılmıyor mi flashdan rom atıyorum yine olmuyor ancak fastboot moddan orangefoxu yükledim rom atıyorum yine açılmıyor lütfen yardımcı olun
Her üç konunuzu da kapatıyorum. Öncelikle kullandığınız dosyalar nelerdir, ne şekilde flashladınız, mi flash üzerinden rom yükleyebiliyor musunuz yükleyemiyor musunuz, orangefox ile nasıl hata alıyorsunuz bir karar verin ve detaylı bilgileri ekleyerek yeni ve düzgün sadece bir (1) yardım konusu açın.