Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konum
Ankara
Katılım
1 Mayıs 2014
Konular
427
Mesajlar
15.559
Çözümler
62
Tepkime puanı
24.054
Puanları
438
Merhaba Arkadaşlar

5 yılı aşkın bir zamandan beri tüm MIUI ve Xiaomi severleri bir arada toplamaya, herkesin dayanışma içerisinde sorunları çözmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öncelikli olarak gelmiş olduğumuz bu noktada bizlerden çok sizlerin emeğinin olduğunu belirtmek isteriz.

Gerek forum sitemizin ziyaretçi sayısının oldukça artması, gerekse de Xiaomi ürünlerinin ülkemizde daha sık kullanılmaya başlanması ve kullanıcı sayısının artması nedeni ile forum sitemize yardım için gelen üye sayımız da her geçen gün katlanarak artmakta. Yardım arayan üyelerimizin daha hızlı cevaplar bulması için yönetim ekibi olarak hepimiz elimizden geldiğince çalışıyoruz fakat bizlerin de yeterince hızlı cevap veremediği konular maalesef ki mevcut. Gözlemlerimiz ile ara ara forum ekibimiz adına cihazları konusunda tam donanımlı, yardımsever arkadaşlara tekliflerde bulunarak aramıza katılmalarını rica ediyoruz.

Son gerçekleştirdiğimiz yönetim ekibi toplantısında aldığımız karar doğrultusunda ekibimizi bir miktar daha genişletmek için yeni ekip arkadaşları aramaktayız ve bu yeni yöneticilerimizi bu doğrultuda talepleri olan arkadaşlarımız arasından belirlemek istiyoruz. Bu yeni ekip arkadaşlarımız DESTEK EKİBİ ve BÖLÜM SORUMLUSU forum rütbesi altında görev yaparak her zaman olduğu gibi yardım isteyen arkadaşlara ellerinden geldikçe destek vermeye devam edecekler.

Bu arkadaşlarda aradığımız özellikler;
  • En az orta, tercihen İleri düzey Android kullanıcısı olması,
  • Xiaomi ve MIUI hakkında yeterli seviyede bilgiye sahip olması,
  • Günlük en az 2-3 saat PC başında vakit geçiriyor olması,
  • Forum kurallarımızı tam anlamıyla özümsemiş ve uyguluyor olması,
  • Günlük olarak belli bir miktar konuya yorum yaparak katkıda bulunması,
  • Yeni bilgilendirme konuları (ipucu, rom paylaşımı, video anlatım) ile tüm forum üyelerimizin yeni şeyler öğrenmesine katkı sağlamaları,
  • Bölüm sorumlusu rütbesi için; sorumlu olduğu cihaz bölümünde cihaz için yayınlanan tüm resmi güncellemeleri bildiren örnek konu şablonu doğrultusunda paylaşımlar yapması,
  • Sorumlu olduğu forum alanlarında açılan yardım ve soru konularına destek sağlaması,
  • Kullanıcı hesabının daha önce forum kurallarımız doğrultusunda her hangi bir cezai yaptırıma maruz bırakılmamamış olması,
  • Forumda uzun süredir aktif üye olması gerekmektedir.
Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar bu konu altına mesaj yazıp, biraz kendilerini tanıtmaları ve hangi cihaza sahip olduklarını belirtmeleri rica olunur.

Büyüyen Forum Ailemizde bulunan her bir üyemize ayrıca teker teker teşekkür ediyoruz.
 

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Yaş
29
Konum
Çorum
Katılım
8 Mart 2019
Konular
77
Mesajlar
1.254
Tepkime puanı
1.551
Puanları
138
Öncelikle Sayın cantara ve diğer Forum Yöneticilerimiz bizleri böylesine muhteşem bir ortamda saygı, sevgi ve yardımlaşmanın böylesine önem verildiği bir ortamda buluşturduğu için teşekkürlerimi iletiyorum. Kendimi tanıtayım ben Fatih KİRAZ Çorum'da yaşamaktayım Yaşım 25 bundan 6 yıl öncesine kadar çok iyi seviyede android dilini biliyordum ve sürekli telefonlarla uğraşıyordum annemin, babamın, kız kardeşimin telefonlarıyla sürekli yenilik peşindeydim ilaveten kendi telefonuma :) bir aralar kullanmış olduğum General Mobile Discovery Elite cihazımında birden fazla kez anakartını yakmıştım demem odurki ne olacaksa benim malıma olsun eğer bir sorun yoksa paylaşım yapayım daha sonra bu tarz işleri bıraktım ve yaklaşık 4 ay önce Mi 8 SE cihazıma kavuştum ve yine yenilikler peşindeyim bir hastalıktır o ki sürekli rom değiştiriyorum neredeyse günde 2-3 kez :) sürekli eklentiler şudur budur denemekteyim bunu paylaşımlarımdanda görebilirsiniz. Günümün 7/24 saati sürekli telefonla uğraşmakla geçiyor. Şuanda Güvenlik görevlisi olarak çalıştığım iş yerindede bana ait olan bir pc mevcut ve bu görev bana verildiği taktirde fazlasıyla etkili ve faydalı işler yapıcağımdan hiç kuşkusuz olmasın.

MİUİ Türkiye yönetimine saygılarımla...
 
Son düzenleme:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Yaş
34
Konum
Bursa
Katılım
4 Şubat 2019
Konular
129
Mesajlar
4.512
Tepkime puanı
7.934
Puanları
238
Merhaba, adım Sercan Yıldırım, bursada yaşıyorum. Ailemize ait mobilya işinde çalışıyorum.

Xiaomi Redmi 5 plus kullanmaya şubat ayında başladım ve kısa süre sonrada bu foruma üye oldum, ortam hoşuma gittiği için ve insanları saygılı bulduğum için sadece işime yarayan konuları inceleyip işimi görmek yerine öğrendiğim şeyler üzerinden herkese yardımcı olmaya çalıştım. Eğer bir açık varsa bunu doldurabilecegime inanıyorum.
Referans konularım da şunlardır ;

Tema - Emuiv7 tema

Rehber - Tema Düzenleme - Ayrıştırma - Birleştirme

Recovery - Redmi5plus ORANGEFOX kurulumu (no 0mb no format data)
 

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konum
İstanbul
Katılım
1 Nisan 2018
Konular
36
Mesajlar
232
Tepkime puanı
101
Puanları
58
Merhaba ben hasan 32 yasindayim.2010 yilindan beri androidle ic iceyim o zamanlar market bile yoktu turkiyede rom root yazilim gelistirme bilgisayar muhendisiyim ilk telefonum samsung s1 di cok farkli cihazlar kullandim suan ise mi 8 ve mi9 se kullaniyorum bilgi patlastikca guzel elimden gelen tum destegi arkadaslarla paylasabilirim tum zamanim pc basinda zaten ve bilgili oldugum konularda elimden geldigi kadar herkese yardimci olamaya calisiyorum egerki uygun gorulurse katilmaya hazirim herkese iyi gunler
 

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konum
Ankara
Katılım
5 Haziran 2018
Konular
240
Mesajlar
9.755
Çözümler
21
Tepkime puanı
10.453
Puanları
338
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba MIUI TÜRKİYE Ben Mert ,18 Yaşındayım Üniversite'ye Hazırlanıyorum
1
.Android cihazlar ilk çıktığından beri iç içeyim yazılım yükleme işine 4-5 yıl önce başladım rom, root ve donanım işlerini çok severim amacım zaten bunun doğrultusunda bir mühendis olmak.Bilgisayar üzerinde de bir çok şey ile uğraşmayı severim sadece akıllı telefon değil kendi bilgisayarıma arkadaşlarımın abilerimin bilgisayarına defalarca windows kurmuşluğum program indirmişliğim format atmışlığım cihazlarına referans olmuşluğum Mac os x gibi yazılımlar kurmaya çalışmışlığım vardır, render ve montaj işlerinden de anlarım çok tecrübeli olmasam da shop silme ekleme gibi işleri yapabilirim,bu hastalığım yüzünden arkadaşlar da biraz dalga geçer ancak elektronik cihaz alacak çevremdeki insanlar da mutlaka danışırlar smirk~~.
2.Soru sormayı çok severim merak ederim incelemek görmek bakmayı çok severim (Bu yüzden soru sormaktan mağaza görevlilerini yıldırmışlığım vardır. haha--)Akıllı telefon montaj demontaj işlerinden de bir nebze anlarım çok tecrübem olmasa da youtube de bir çok cihazın parça değişim(ekran kasa şarj soket arka kapak arka kamera cam vb) videolarını da izlemeyi çok severim cihaz değiştirmeyi çok severim.
3.Bu zamana kadar ;
Samsung: Galaxy J1 ,Galaxy Ace Plus ,Galaxy S3 Galaxy Trend Plus, Galaxy Note 3,Galaxy J7 Prime
Apple: Iphone 4S
General Mobile: Android One 4G
Xiaomi: Mi 6 ,Pocophone F1,MI 8 SE ,REDMI NOTE 8
Lg: G2-G3
Sony: Xperia Z2
Gibi bir sürü cihaz kullanma şansı yakaladım şuan da da Mi 8 SE kullanmaktayım.Akıllı telefon ve teknoloji benim bağımlılığım ailem sürekli bu konuya bağlılığımdan şikayet etmektedir ancak ben yıllardır yılmadan akıllı telefonları takip ettim bir çok kişiye yardımcı olmaya çalıştım(kendimden büyük saygı değer abilerime ablalarıma da dahil) :) Öyle ki aldığım elektronik cihaz kutularını bile atamam dolabımda yan yana dizer sergilerim.Xiaomi benim için vazgeçilmez bir furya oldu bir çok akrabama dostuma referans olup aldırdım (dayım amcam okul arkadaşlarım düzenli olarak gittiğim berber abim :D) her çıkan cihazını da elimden geldiğince takip etmeye çalışırım.yn~~
4.Cihaz yazılımına gelecek olursak her yeni çıkan forumdaki rom uygulama ve magisk modülünü denemeye çalışırım ,rom geçişlerini haftalık yapmaya çalışıyorum, forumda gezmeyi çok seviyorum çünkü benim gibi bu işi severek yapan insanları görmek beni mutlu ediyor.Foruma geçen yıl Xiaomi Mi 6 cihazım ile giriş yaptım hayalimde hep tasarım, yardımcı, uzman gibi bir destek ekibinde çalışma düşüncesi vardı eğer kabul edilirsem foruma karşı her türlü fedakarlık yapmaya hazırım..mm~~

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


TEŞEKKÜRLER SAYGILAR...
 
Son düzenleme:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konum
Trabzon
Katılım
5 Şubat 2016
Konular
18
Mesajlar
1.180
Tepkime puanı
1.647
Puanları
138
Merhabalar , iyi forumlar.

Ben Selçuk. Uluslararası İlişkiler mezunu , teknolojiye meraklı , orta boylu , 27 yaşında genç sayılabilecek yaşta bir insanim.
Üniversite hayatim boyunca 2.ogretim okuyup gündüzleri de Casper Teknik servisde part time çalışarak 4 yili tamamladim. Bu zaman içinde gerek akilli telefon gerekse bilgisayar konusunda asagi yukarı her seviyeden telefon geldi gecti. Android de ROM VS ROOT , İOS da Jailbreak gibi bir cok konuyu hakim sayılırım.
Üniversite zamanında yaklasik 3 yil o zamanlar Türkiyenin en büyük Windows Phone Mobile forumu olan windowsphonehaber.com da forum editörlüğü yaptım. Forum konusunda da donanımhaber.com da aktif olarak kullanıyorum. Xaomi'nin TR ye girmeye basladigi zamandan beri o zaman donanimhaber.com da SEFA satıyordu yurt disi cihazlari. O zamandan beri redmi note 3 , mi 5 , mi note 3 ve suan redmi note 7 cihazlarıni kullandim ve kullanmaya RN7 ile devam ediyorum.
Son olarak güvenlik görevlisi oldugum icin vaktim bol , forumla da ilgilenebilecegimi dusunuyorum. Uygun olursa siz degerli MİUİ ekibi ile çalışmak isterim. Teşekkürler , İyi forumlar.
 

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Yaş
40
Konum
Karaman
Katılım
16 Ocak 2019
Konular
9
Mesajlar
486
Tepkime puanı
299
Puanları
78
Merhaba.. Herkese iyi forumlar..
İsmim Hasan Medya ve İletişim Bölümü mezunuyum.. Bir kamu kurumunda Bilgi işlem sorumlusu olarak çalışmaktayım. Mesleğim gereği bilgisayar a yüksek derecede hakimim. Uzun yıllar Apple Jailbreak sistemi üzerine çalışmalarım ve projelerim oldu. bir çok projeyi ve çalışmayı kendi repom üzerinden son kullanıcılarla buluşturdum. halen faaliyette bulunan trappledestek.com forumunun kurucularındanım. Ama artık apple kullanıcısı olmamam ve jailbreak sistemleri ile ilgim kalmadığı için faydalı olamayacağımı ddüşündüğümden o o forum sitesi ile ilişkilerimi ve aktifliğimi bitirmiş bulunmaktayım.. Jailbreak, Rom, Root ve Android cihazlar konusunda yeni kullanıcılara yeterli ve faydalı olacak kadar tecrübe ve bilgi sahibiyim. Ayrıca Facebook grupları ve forum üzerinden sürekli yardıma ihtiyacı olan kişilere destek sağlamaktayım ve bunu severek yapmaktayım. Bilişim sektöründe çalışmam ve bu işi sevmem dolayısıyla günümün önemli bir bölümü Bilgisayar başında geçmektedir. Ayrıca bulunduğum ilde Xiaomi cihazların satışını da yaptığım için elimde her zaman birden fazla xiaomi cihazlar sürekli bulunmaktadır. Elimde sürekli mevcut ve aktif kullanma ve test etme imkanı bulunan cihazlarım ise; Redmi Note 6 Pro, Mi 9 se, Mi 8 Se, Mi 8 Lite, Redmi Note 5 ve Redmi note 7 dir. Değerli Forum yönetimimiz uygun görürse bende destek ekibinde çalışmaktan ve bu değerli ailenin içinde bulunmaktan gurur ve mutluluk duyarım.. İşim gereği sürekli bilgisayar başında olmam sebebiyle online olma sürem ve forumda destek verme sürem yüksek olacaktır. zaten halihazırda da gün içinde sürekli forumda çevrimiçi bulunmaktayım..
 
Son düzenleme:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Yaş
37
Konum
istanbul
Katılım
26 Nisan 2017
Konular
33
Mesajlar
794
Tepkime puanı
555
Puanları
108
Merhaba; Kısaca kendimi özet geçeyim.
31 yaşındayım ve İÜ elektronik mezunuyum. Ama mesleğim muhasebeci. Akşama kadar bilgisayar başındayım. 5 yıldır xiaomi kullanıyorum. Forumu aktif olarak takip ediyorum.
Çoğu konuya hakimim. Facebook üzerinde 23 binlik xiaomi kullanıcıları grubun kurucusuyum. çoğu insan beni karşılıksız yardım severliğim ile tanır. (Sağolsunlar)
Mi 8 se bölümünün yönetiminde yer almak için adayım.

Bir kaç tane foruma aktif olmam adına bu paylaşımlarımı buraya ekliyorum.

Sohbet - Mi 9 se Kullanıcı Yorumları
Sohbet - Redmi note 7 kullanıcı yorumları
Uygulama - Mi 8 SE Google Kamera (güncel)
Saygılar.
 
Son düzenleme:
Üst Alt