Yöneticilere sitem

• Konbuyu başlatan ozimozi123
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

ozimozi123

Guest
Sistemimizde bir arıza var bu yüzden uzun bir süre üye alımını kapattık.
Ben zaten üyeyim, şifremi sıfırlamışsınız. Başka bir sorun var galiba. Eğer forumda bulunmamı istemiyorsanız belirtin lütfen. Kendi hesabıma giremediğim için, yeni bir hesapta açmadığım için özelden mesaj atamıyorum.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.250
Ben zaten üyeyim, şifremi sıfırlamışsınız. Başka bir sorun var galiba. Eğer forumda bulunmamı istemiyorsanız belirtin lütfen. Kendi hesabıma giremediğim için, yeni bir hesapta açmadığım için özelden mesaj atamıyorum.

Forumda en az 4 üyelik almaya çalışmışsınız ve biz onaylamamışız sanırım ne demek istediğimiz açıkça ortada.

O

ozimozi123

Guest
Forumda en az 4 üyelik almaya çalışmışsınız ve biz onaylamamışız sanırım ne demek istediğimiz açıkça ortada.
Doğrudur, ban olayı sonrası arka arkaya almaya çalıştım, çünkü yeni üyenin cevap yazma izni yok yazınca tam algılayamadım, herhalde bir şeyleri yanlış yazdım dedim. Sonra bir süre uğramadım foruma sonra sebebini öğrenmek istedim ama ulaşma imkanım olmadı.
Neyse madem istemiyorsunuz forumda, gelmem olur biter.
Ama keşke nazik ve anlayışlı tavrınız miui ingilizce ana forumdaki mesajı silmem için gösterdiğiniz tavır kadar tutarlı olsa idi. Siteminiz kabul edildi ama makina bozuk üye almıyoruz gibi tutarsızlıklara hiç gerek yok.
Ben yeni üyelik alırken ya mail adresim ya nick yada ismi aynı yazdım kendimi gizleme gibi niyetim yok zaten.
Ben banlanma sebebi ile yine ingilizce foruma yazmıştım, okumuşsunuzdur eminim :) onlara sebebini bilmiyorum öğrenemedim dedim. En azından sebebini öğrendiğim şimdi.

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Arkadaşlar ben de konu açmayım buraya yazayım şu son kesintiler artmaya başladı mı ben mi yanlış biliyorum foruma bazı zamanlar erişim sıkıntı oluyor konu ile ilgili çalışma yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.250
Arkadaşlar ben de konu açmayım buraya yazayım şu son kesintiler artmaya başladı mı ben mi yanlış biliyorum foruma bazı zamanlar erişim sıkıntı oluyor konu ile ilgili çalışma yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar

Sunucu firma ile ilgili olarak problemlerimiz var önümüzde ki hafta içinde çözmeyi umut ediyoruz.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.250
Doğrudur, ban olayı sonrası arka arkaya almaya çalıştım, çünkü yeni üyenin cevap yazma izni yok yazınca tam algılayamadım, herhalde bir şeyleri yanlış yazdım dedim. Sonra bir süre uğramadım foruma sonra sebebini öğrenmek istedim ama ulaşma imkanım olmadı.
Neyse madem istemiyorsunuz forumda, gelmem olur biter.
Ama keşke nazik ve anlayışlı tavrınız miui ingilizce ana forumdaki mesajı silmem için gösterdiğiniz tavır kadar tutarlı olsa idi. Siteminiz kabul edildi ama makina bozuk üye almıyoruz gibi tutarsızlıklara hiç gerek yok.
Ben yeni üyelik alırken ya mail adresim ya nick yada ismi aynı yazdım kendimi gizleme gibi niyetim yok zaten.
Ben banlanma sebebi ile yine ingilizce foruma yazmıştım, okumuşsunuzdur eminim :) onlara sebebini bilmiyorum öğrenemedim dedim. En azından sebebini öğrendiğim şimdi.

Gerçekten azminizden dolayı sizi kutluyorum ama.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt