- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mido
- Konular
- 10
Miui 10 kararlı Eu rom birkaç cihaz için çıkmış, bl açık twrp yukluyse gecebilirsiniz...
hocam miui10da sadece görsel olarak değişiklik oldu şuana kadar stabil çıkana kadar belki süpriz yapabilir bizlere.benim anlamadığım neden bu kadar heyecan olduğu? mi8 de global beta olarak miui 10 kullanıyorum gözle görülür derecede kayda değer bir fark yok ayrıca full screen deneyimi için geliştirildi diye de özellikle belirmelerine rağmen mi5 sahibi kişiler bile heyecanla bekliyorben biraz cahilim sanırım çok fark var mı sizce?
Hocam mi 5 sahipleri bile seviniyor çünkü özelleştirilmiş romlar ile onlarda o özellikleri hatta daha daha fazlasını kullanabiliyorlar.benim anlamadığım neden bu kadar heyecan olduğu? mi8 de global beta olarak miui 10 kullanıyorum gözle görülür derecede kayda değer bir fark yok ayrıca full screen deneyimi için geliştirildi diye de özellikle belirmelerine rağmen mi5 sahibi kişiler bile heyecanla bekliyorben biraz cahilim sanırım çok fark var mı sizce?
hocam miui10da sadece görsel olarak değişiklik oldu şuana kadar stabil çıkana kadar belki süpriz yapabilir bizlere.