bence de ferrari Xiaomi oluyor. iPhone samsung lg üçünü de kullandım hiç biri Mi'deki memnuniyeti vermedi. en basiti tüm iPhone'lar şarj adaptörüne bağımlı yaşıyorlar bence bu en büyük etken. Telefonu istediğim süre kullanamıyacaksam ne anlamı kalır ki diğer şeylerinFerrari Xiaomi mi oluyor
saçmalık mı ? ne alaka ? internetde redmi 4A nın ios room lu videosu var adamlar geliştirmişler yapmışlar demekki yapılıyor.Çok saçma bir şey istemişsiniz. Hem ios açık kaynaklı değil. Zor iş.
ios görünümlü tema sevmeyişimin nedeni kilit ekranı olsun panel olsun android görünümlü.internete girip redmi 4A ile ilgili yapılan ios roma bakabilirsiniz adamlar yapmışTema sevmiyorum diyorsunuz ama tema giydirilmiş ios görünümlü rom istiyorsunuz. Sonuçta Android tabanlı olacak ve temalarla desteklenecek.
Ha, direk iOS'u orjinal olarak istiyorum diyorsanız o bambaşka bir dünya. Tek çözümü iPhone almak.
o android tabanlı bir rom. Sadece apple temalı programlarla başlatıcılarla makyajlanmış o kadar. Mağazası yine playstore. Yine her yerde kendini ele veriyor androidredmi 4A
orası öyle android tabanlı zaten ama temalardaki gibi rahatsız edici değil ve tam tamına yakıno android tabanlı bir rom. Sadece apple temalı programlarla başlatıcılarla makyajlanmış o kadar. Mağazası yine playstore. Yine her yerde kendini ele veriyor android
hocam ben sadece yapmışlar mıdır diye sordum zaten redmi 4A ya yapmışlar varsa eğer diğerlerine yaptılarsa haberimiz olsun dedikİkinci el iphone 7 alın. En temiz yöntem bu.