Sohbet Yetkili hesap nedir?

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
Arkadaşlar forumda dolasirken yetkili hesap denilen bir keliminenin surekli kullanildigini goruyorum.Yetkili hesap nedir nerelerde kullanilir nereden temin edilir.Bilgisi olanlar yardimci olabilirmi?

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Arkadaşlar forumda dolasirken yetkili hesap denilen bir keliminenin surekli kullanildigini goruyorum.Yetkili hesap nedir nerelerde kullanilir nereden temin edilir.Bilgisi olanlar yardimci olabilirmi?
yetkili hesap dışarıdan müdahaleye açık olmayan cihazlara müdahale edebilmek için kullanılıyor örnek veriyorum bir kapı var ve kilitli değil siz gir çık yapabilirsiniz ama kilitliyse veya sıkışmış ise anahtarı olan birine ihtiyacınız vardır bu da yetkili hesaptır

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
yetkili hesap dışarıdan müdahaleye açık olmayan cihazlara müdahale edebilmek için kullanılıyor örnek veriyorum bir kapı var ve kilitli değil siz gir çık yapabilirsiniz ama kilitliyse veya sıkışmış ise anahtarı olan birine ihtiyacınız vardır bu da yetkili hesaptır
Peki disaridan mudaleye acik olmayan cihazdan kastiniz nedir acaba

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Peki disaridan mudaleye acik olmayan cihazdan kastiniz nedir acaba
hardbrick olmuş veya yazılımı çöküp bl kilidi kapalı olan cihazlar sadece arka kapak açılıp yetkili hesap ile sıfırdan kurulabilir

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
hardbrick olmuş veya yazılımı çöküp bl kilidi kapalı olan cihazlar sadece arka kapak açılıp yetkili hesap ile sıfırdan kurulabilir
Peki hocam bu hesaplar nasil elde edilebilir.Yani bizlerde bu hesaplara sahip olabilirmiyiz olabilirsek nasil olabiliriz.

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Peki hocam bu hesaplar nasil elde edilebilir.Yani bizlerde bu hesaplara sahip olabilirmiyiz olabilirsek nasil olabiliriz.
para karşılığında tek seferlik satanlar var 50 dolar olması lazım bir seferlik

WestSemih123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
WestSemih123
Cihazım
Redmi
Konular
25
O zaman anladigim kadariyla hesaplar tek seferlik oluyor yani surekli kullanilabilecegimiz hesaplar yok dogrumudur

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Hocam aynı işlemleri yetkili hesap olmadan yetkili hesaba atlayarak da çeşitli çeşitli programlar var Bunları kullanarak da yapabilirsiniz arkadaşımız yanlış söylemiş size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eft umt Dft pro nck chimera z3x octo plus tr tools emt xiaomi auth tool gibi gibi toolar sayesinde bazı cihazları işlem yapabiliyorsunuz

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Hocam aynı işlemleri yetkili hesap olmadan yetkili hesaba atlayarak da çeşitli çeşitli programlar var Bunları kullanarak da yapabilirsiniz arkadaşımız yanlış söylemiş size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eft umt Dft pro nck chimera z3x octo plus tr tools emt xiaomi auth tool gibi gibi toolar sayesinde bazı cihazları işlem yapabiliyorsunuz
yetkili hesaba atlamak nasıl bir işlem oluyor acaba ? emin misiniz

Üst Alt