Yardım Yer yok

Ardaaaaaa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Telefonda ne kadar uygulama silersem sileyim yer açılmıyor Spotify 2gb tutuyordu verileri silip uygulamayı sildim yine aynı 50mb yer kaldı lütfen yardımcı olun

Ardaaaaaa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Telefonda ne kadar uygulama silersem sileyim yer açılmıyor Spotify 2gb tutuyordu verileri silip uygulamayı sildim yine aynı 50mb yer kaldı lütfen yardımcı olun
Mı cloud ta ana ekran yedeğini silsem işe yarar mı silsem neler gider

Oyla:

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Çok birşey değildir ana ekran yedeği. Uygulama yedeklerini silin bence. Onun dışında sizin yapabileceğiniz tek şey hafıza kartı almak sanırım. Yüksek hızlı bir hafıza kartı alırsanız farkı hissetmessiniz bile. Ve telefonun hafızası ile birleşir telefon rahatlar.

Oyla:

Ardaaaaaa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Çok birşey değildir ana ekran yedeği. Uygulama yedeklerini silin bence. Onun dışında sizin yapabileceğiniz tek şey hafıza kartı almak sanırım. Yüksek hızlı bir hafıza kartı alırsanız farkı hissetmessiniz bile. Ve telefonun hafızası ile birleşir telefon rahatlar.
Hocam SD karta atmak için rom gerekli galiba anlamam o işlerden çok sağolun ilginiz için

Oyla:

Ardaaaaaa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi
Konular
1

Depolamada diğer dosyalar 7gb gözüküyor onlar nasıl silinir rootsuz silinir mi?

Oyla:
Üst Alt