Yardım Yeniden başlama

Byerdo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
RN 9 pro 6/128
Meslek
Kimya Teknisyeni
Konular
2
Pil değişimi yaptığınızı söylüyorsunuz. Takarken soketlerin tam oturmaması veya cihazın çarpma, düşürme sonrası oluşan bir durum gibi görünüyor.

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
twrp den farklı rom deneyin
hocam şimdi mi flaşile mıu 11 kurdum yeniden başlatma sorunu yok gibi ama yine sarz almıyor kapalı yada çık şimdi batarya kalibrazyonu yapamayı denicem

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
hocam şimdi mi flaşile mıu 11 kurdum yeniden başlatma sorunu yok gibi ama yine sarz almıyor kapalı yada çık şimdi batarya kalibrazyonu yapamayı denicem
Sorun donanımsal da olabilir, cihazı bir tamirciye gösterin hocam.

ozkanyalili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
pocofone f1
Konular
17
Sorun donanımsal da olabilir, cihazı bir tamirciye gösterin hocam.
hocam şimdi özet geçeyim bu telefonu ben ikinci el aldım ve geldiğinde sarzı hızlı bitiyo diye batarya degiştirmeye karar verdim sonra geldi telefon 2 ay kadar kullandım oyun oynarken aşırı ısnıma oluyodu saonra şarz almamaya başladı ve yeniden başlatma sorunu bataryam değişti içindeki orjınal batarya da geri geldi bende şimdi youtubeden videoya ya bakarak degiştirdim teleofn şu an canavar gibi içınden çıkan batarya erimiş artıkk kagıt gibi olmuş çok kötüydü şu na durumu iyi şarz ediyorum ins sorunum tamamen ortadan kalkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şimdi özet geçeyim bu telefonu ben ikinci el aldım ve geldiğinde sarzı hızlı bitiyo diye batarya degiştirmeye karar verdim sonra geldi telefon 2 ay kadar kullandım oyun oynarken aşırı ısnıma oluyodu saonra şarz almamaya başladı ve yeniden başlatma sorunu bataryam değişti içindeki orjınal batarya da geri geldi bende şimdi youtubeden videoya ya bakarak degiştirdim teleofn şu an canavar gibi içınden çıkan batarya erimiş artıkk kagıt gibi olmuş çok kötüydü şu na durumu iyi şarz ediyorum ins sorunum tamamen ortadan kalkar
yardımların için çok teşekkür edrimiyi günler

Üst Alt