Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

mahmutuslu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
MI 6
Konular
3
öncelikle iyi günler miui12 den endonezya rom una geçtim miui12 de iken telefonumda vowifi(wifi arama)sorunsuz kullanabiliyordum tüm ayar ve aktivasyonlarım yapılı ancak endonezya rom u kurduğumdan beri aktive edemiyorum böyle bir sorun yaşayan varmı acaba? hattım türktelekom,ims kayıtlı,modem config çıkmıyor,modem test tool da mbn config ayar sekmeside yok
Çünkü Endonezya romunda MIUI 11 var ve MIUI 11 in modem dosyasında türk Telekom dosyaları yok MIUI 12 fw sini yüklerseniz twrp den sadece fw yüklemeniz yeterli muhtemelen volte vowifi gelir

MERCURY

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9 T
Konular
0
Volte den kastettiğiniz şebeke üzerinden görüntülü görüşme mi?

alix67

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali rıza
Cihazım
mi9
Konular
0
Cihazım mi9. Arama yapabiliyorum ama arama gelmiyor. Hattım Vodafone internetim turknet. Yardımcı olabilecek var mı?

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Ben sadece Kodları Arama ekranına yazdığım zaman ikisi de geldi. Başka bir şey yapmama gerek kalmadı

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Nedir ne işe yarıyor bu?

Korelmis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Konular
19
Vowifi aktif ettiğimde volte çalışmıyor. Volte aktif ettiğimde Vowifi çalışmıyor. Çözümünü bilen var mı?

Telefon: Mi 6
Operatör: Turkcell

cemrehan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemrehan
Cihazım
miui
Konular
0
Vowifi aktif ettiğimde volte çalışmıyor. Volte aktif ettiğimde Vowifi çalışmıyor. Çözümünü bilen var mı?

Telefon: Mi 6
Operatör: Turkcell
İkisi aynı anda aktif olmuyor önceliği birine vermeniz gerekiyor.

hazar49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hazar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar benim telefon note7 hattım Turktelekom pdc programıyla volteyi etkinleştirdim.Fakat ne yaptımsa hatta pdc programında commedralı silmeme rağmen Vowifi aktif edemedim.Daha önce Vodafone dayken ikiside aktifti.Varmı başka Vowifi aktif edecek taktiklerinizi bekliyorum.

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar benim telefon note7 hattım Turktelekom pdc programıyla volteyi etkinleştirdim.Fakat ne yaptımsa hatta pdc programında commedralı silmeme rağmen Vowifi aktif edemedim.Daha önce Vodafone dayken ikiside aktifti.Varmı başka Vowifi aktif edecek taktiklerinizi bekliyorum.
Hiç uğraşma ben çok uğraştım hattını Samsung A50 A70 gibi telefonlara tak mesaj at ondan sonra kendi telefonuna tak kullan Telekom Xiaomi lere destek vermiyor

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Nedir ne işe yarıyor bu?

Vo voice nin kisaltmasi wifi uzerinden sebekeye baglanip ses aktarimi gerceklestirmek demek. Nerde ise yarar telefonun cekmiyor ama wifi baglantin var. iste orda telefonla rahat rahat gorusme yapabilirsin demek. Yakinda viwifi de cikar.

Üst Alt