- Adım
- Hamza
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 0
Hat ne hocamSelam arkadaslar Mi8 Son global romda vowifi ek ayar yapmadan calisti bilginize
Hat ne hocamSelam arkadaslar Mi8 Son global romda vowifi ek ayar yapmadan calisti bilginize
TurkcellHat ne hocam
Benimde Turkcell ama bende gelmedi hocam. Miui 11 global kararlı benimkisi mi olanından.Turkcell
Hamza bey arama kismina tüm özellikler yazip cikan ekranda ilgili menude dahili depolama kismina ust uste basin.Benimde Turkcell ama bende gelmedi hocam. Miui 11 global kararlı benimkisi mi olanından.
MIUI11 kullanan MI8 cihazımda Vodafone hattım ile denedim. Uygulamada söylenilen ayar çıkmadı. Kod ise sadece menüdeki yerini açıyor. Onu aktifleştirmek tek başına işe yaramıyor. Vodafone kullanıp MI8'de çalışan var mı VoWifi'si?
Mi8 için bu verdiğimi kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim, iyi forumlarAlıntıladığım mesajdaki dosyayı indirip talimatları uygulayın root gereklilir
Mi8 Eu Beta Vodafone çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış dosyayı indirmeyin aman
Denedim ama maalesef radyo kapalı uyarısı verdi maalesefHamza bey arama kismina tüm özellikler yazip cikan ekranda ilgili menude dahili depolama kismina ust uste basin.
Mobil radyo : Acik
Volte :Acik
Video : Acik
Kablosuz : Acik yapin
Daha sonra ucak moduna alip wifi agina baglanin
Telefon arama kismindan birisini arayin bu sekilde calisti bende az evvel deneme konusmasi yaptim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Enver bey yukaridaki sekilde denermisiniz . Cunku bir onceki global surumde ne yaptiysam olmadi. Miui11 de direk calisti
Bölgeniz nedir?Selam arkadaslar Mi8 Son global romda vowifi ek ayar yapmadan calisti bilginize
Bölge : TürkiyeBölgeniz nedir?
İlk basta bende de yapti. Ucak modu acikken , kapaliyken , wifi ile bagliyken farkli farkli denedim birinde oldu.Denedim ama maalesef radyo kapalı uyarısı verdi maalesef