- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.237
Arkadaşlar acısıyla tatlısıyla, hüznüyle sevinciyle koskoca bir yılı daha geride bırakıyoruz. Çok uzun bir yıl oldu mutlaka ama şöyle geriye dönüp bir baktığımda koskoca bir yıl nasıl geçti anlamadım diyor insan kendi kendine, tahmin ediyorum ki sizlerde aynı şeyi düşünüyorsunuzdur. Umarım 2014 yılı hepiniz için güzel geçmiştir.
Gelelim 2014 yılının anlam ve önemine;
2014 yılının bana katmış olduğu en güzel şeylerden birisi bu forumu kurarak sizler gibi cana yakın ve sağlam dostlar edindim. Umuyorum ki sizlerle aynı şeyi düşünüyorsunuz.
Her ne kadar Xiaomi firması 2014 yılında bizlere yamuk yapmış olsa da bizleri böyle güzel bir platformda bir araya getirmesinden dolayı Xiaomi'ye de teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
2015 yılının hepinize sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim (klasik). Ayrıca 2015 yılında hepinize en azından bir Mİ telefonu (En düşük Mi4) getirmesi ise en büyük dileğim (Special)
Umarım her şey gönlünüzce olur.
Herkese Mutlu Yıllar
Hasan ÖZKAN - Admin
Not: Bu konuyu cevaplayan herkes Yeni YIL madalyasının da sahibi olacak
Gelelim 2014 yılının anlam ve önemine;
2014 yılının bana katmış olduğu en güzel şeylerden birisi bu forumu kurarak sizler gibi cana yakın ve sağlam dostlar edindim. Umuyorum ki sizlerle aynı şeyi düşünüyorsunuz.
Her ne kadar Xiaomi firması 2014 yılında bizlere yamuk yapmış olsa da bizleri böyle güzel bir platformda bir araya getirmesinden dolayı Xiaomi'ye de teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
2015 yılının hepinize sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim (klasik). Ayrıca 2015 yılında hepinize en azından bir Mİ telefonu (En düşük Mi4) getirmesi ise en büyük dileğim (Special)
Umarım her şey gönlünüzce olur.
Herkese Mutlu Yıllar
Hasan ÖZKAN - Admin
Not: Bu konuyu cevaplayan herkes Yeni YIL madalyasının da sahibi olacak