Yardım Yeni xiaomi acilmadi

xs3nsei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
4
Arkadaslar merhaba, telefonu kutudan daha yeni cikardim ve telefon acilmadi. Sarja taktim suan ama korkuyorum bozuk diye. Sizdede boyle miydi? (Xiaomi mi 5)

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Bende böyle bir durum olmadı hocam. Şarjını doldurun kullanım sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmazsanız bir durum olacağını zannetmiyorum.

Oyla:

xs3nsei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende böyle bir durum olmadı hocam. Şarjını doldurun kullanım sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmazsanız bir durum olacağını zannetmiyorum.
Suanda sarjda ve yukarda led isik yanip sonuyor. Bazen hizli yanip sonuyor, bazende yavas. (Guc tusuna basinca hizli yanip sonuyor)

Oyla:

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Suanda sarjda ve yukarda led isik yanip sonuyor. Bazen hizli yanip sonuyor, bazende yavas. (Guc tusuna basinca hizli yanip sonuyor)

Hocam o zaman biraz bekleyin konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olur. Ben sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaslar merhaba, telefonu kutudan daha yeni cikardim ve telefon acilmadi. Sarja taktim suan ama korkuyorum bozuk diye. Sizdede boyle miydi? (Xiaomi mi 5)

Şarjdan Çekip, Ses Kısma + Güç Tuşuna Basılı Tututar Fastboot Modu Açılıyor Mu Kontrol Edin. Açılırsa Usb İle Pcye Bağlayın ve Mi Flash İle Rom Yükleyin ;)

Açılırsa Aşağıdaki Konuları Bulup, İnceleyin.
Mi5 Unlock ve Fastboot Rom Yükleme Konuları.

Oyla:
Üst Alt