Yardım Yeni uygun tarifeye geçiş

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Merhabalar 4 gün sonra son fatura dönemine giriş sağlıyorum.Şuan Turkcell kullanıyorum ve fp olarak geçebileceğim dükkanda gördüğünüz yada nette gördüğünüz tarifeler var mı acaba

Taahutu yenilersem bu fiyata veriyor yardımcı olur musunuz

Netgsm çok düşündüm banka SMS sorunları var ve sim kart temin ücreti istiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-05-16-40-00-667_com.ttech.android.onlineislem.jpg
    Screenshot_2024-10-05-16-40-00-667_com.ttech.android.onlineislem.jpg
    367,7 KB · Görüntüleme: 45

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Şehir merkezinde yaşıyor vaktiniz orada geçiyorsa diğer operatörlere bakın. Şu anda genel Turkcell fiyatlarında göre iyi bir teklif sosyal medya paketi YouTube vs her şeyi kapsıyor zaten. Ben olsam mecbur kabul ederdim çünkü iş yerimde ve oturduğum bölgede diğer operatörler rezil hizmet veriyor.
Benzer bir pakete ben de okey diyeceğim 1 ayım kaldı. Diğer operatörlerde çok daha fazla İnternet veriyor bu fiyata ama Turkcell performansı yok hiçbirinde.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şehir merkezinde yaşıyor vaktiniz orada geçiyorsa diğer operatörlere bakın. Şu anda genel Turkcell fiyatlarında göre iyi bir teklif sosyal medya paketi YouTube vs her şeyi kapsıyor zaten. Ben olsam mecbur kabul ederdim çünkü iş yerimde ve oturduğum bölgede diğer operatörler rezil hizmet veriyor.
Benzer bir pakete ben de okey diyeceğim 1 ayım kaldı. Diğer operatörlerde çok daha fazla İnternet veriyor bu fiyata ama Turkcell performansı yok hiçbirinde.
Hocam aklıma da şey geliyor yıl başı geliyor haliyle operatörlee müşteri çekmek içinde yılbaşı gelmeden tarife yapıyor onu beklemek daha karlı geliyor şahsen bu piyasada.

Üst Alt