Sohbet Yeni turknet üyeliği ve kötü veri alimi

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Kızıyoruz, bağırıyoruz, çağırıyoruz ama Türk Telekom 'dan başkası yalan hocam. En azından karşınızda bir muhatap bulabiliyorsunuz.
Altyapı evet Türk Telekom' un ancak ben hizmet acısından memnun kalmadım. Şu anda Vodafon'dayım 3 yıl bitti. 3 yılda sorun yaşamadım Hocam...

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Bir Turk.net kullanıcısı olarak Turk.netten uzak durmanızı tavsiye ederim. Destek kayıtları kadar sinir bozucu başka bir şey yok. Tecrübeleri ve bilgileri yetersiz. İnternet hızım 1sene kullanımın ardından 1 megabite düştü, tesisatın bozuk olduğunu söylediler, kabloyu değiştirdim sorun devam etti, ardından net tamamen gitti 15 gün internete giremedim, sürekli kullanıcı adı ve şifremi yanlış yazdığımı yada yeni kablomun bozuk olduğunu vs söylediler. En sonunda meğerse santralde değişiklikler yapılmış beni bozuk porta bağlamışlar, değiştirdiklerinde hızım tekrar 12megabite çıktı. 15 günüm ve kablom boşa gitti, uzak durun bence.

ozkan16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 3
Konular
5
Bende turknete yeni geçtim 2 gün böyle düşüktü destek kaydı açtım şuan 25mbs vdsl hıza yükseldi

Tugay33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi note 7
Konular
21
Umarim sorunu çözerler mutlu turknet kullanıcıları arasına girerim bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkürler teknoji dostları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende turknete yeni geçtim 2 gün böyle düşüktü destek kaydı açtım şuan 25mbs vdsl hıza yükseldi
Arıza kaydım var saha ekibine iletmisler umarım sonu sizinki gibi biter

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Benimde yakında tahattütüm bitiyor, türksat kablonet düşünüyordum düne kadar ama stokta modem olmayışı gibi sorunların çok fazla olduğunu okudum, biraz daha düşüneyim :) en azından yorumlarınızdan sonra aklımın ucuna arada sırada gelen Türkneti elemiş oldum, teşekkürler üstadlar :)
Hocam ismi geçen firmaların hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor ve herhangi bir arıza söz konusu olduğunda muhatap bulmanız zorlaşıyor. Dediğim gibi en iyisi Türk telekom diyebilirim
Altyapı evet Türk Telekom' un ancak ben hizmet acısından memnun kalmadım. Şu anda Vodafon'dayım 3 yıl bitti. 3 yılda sorun yaşamadım Hocam...
Doğru söylüyorsunuz hocam. GSM operatörü oldukları için Vodafone ve Turkcell tarafında hız konusu dışında pek sıkıntı olmuyor.

Tugay33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi note 7
Konular
21
Türkiye'de hizmet veren tüm ISS'ler ve hatta tüm özel şirketler içerisindeki en rezil, sahtekar ve dolandırıcı firmadır kendileri. Ben de TTNET'te 16 Mbps internet alırken beni arayıp alt yapınız VDSL destekliyor size 35 Mbps internet verelim dediler. Sırf VDSL verebileceklerini söyledikleri için 400 TL taahhüt bozma bedeli ödedim TTNET'e ve Türknet'e geçtim. Transfer işlemini tam 12 günde anca yaptılar ve bilin bakalım ne oldu? ADSL 8 Mbps internet verdiler. Abartmıyorum yüzlerce destek kaydı açtım (isteyen için ekran görüntülerini paylaşabilirim). Her seferinde santralde port yok açıklamasıyla taleplerim kapatıldı. Sırf bu sahtekarlar VDSL vereceğiz dedikleri için 360 TL para ödeyip VDSL destekli modem aldım, o da elimde patladı. Lanet olası sahtekarlığa en fazla 2 ay dayanabildim ve bir daha asla geri dönmemek üzere terk ettim. Türknet kullananlara sabır ve tez zamanda kurtulabilme umudu diliyorum.
Umarim sorunu çözerler engelli belgesine sahip oldugum için fiyatı ekonomik geldi tercih sebebim buydu

Tugay33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi note 7
Konular
21
Destek kaydı açtırın ve yeni porta takılmasını isteyin aynı sorun bendede vardı böyle çözdüm.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yeni porta takılmasını arıza kaydında mi belirttiniz yoksa ekipler size ulaştığında mi

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ve aşırı mutluyum, neler olmuş burda serhat...

Tugay33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi note 7
Konular
21
Ekipler ulaştılar öyle söyledim
Bilginiz için teşekkürler umarım sizin hız değerlerinizi sağlarlar bina altyapisina bulmazlar ki ben bu bina alt yapısı 8 mbps olan internetim de 6 mbps aldın ama paylaştığım teknik bilgiler goseli santral kaynakli gibi sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ve aşırı mutluyum, neler olmuş burda serhat...
Yeni üye oldum 2mhps hız alıyorum 35mhps dedikleri halde

Üst Alt