hocam pause vermeyi unutmuşum bilgilendirme için teşekkürler. not aldımHocam birde dikkatimi çekti şimdi oyuna başladıktan sonra ayar menüsüne girdiğim zaman süre geri saymaya devam ediyor bilgin olsun
teşekkürler hocam desteklerinizle inşallah iyi yerlere gelebilirizelinize sağlık, umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz.
geri bildirimleriniz için teşekkürler hocam. not aldım önümüzdeki güncellemede bir çok hatayı düzelticem tekrardan teşekkürlerGeçmiş olsun bütün bölümleri bitirdim uygun görürseniz bir önerim daha olacak arabayı tutan topraklı çamurlu yerler var o yerler çok sık geliyor yani araba tam hızlanmadan tekrar o bataklığa giriyoruz ve araba yavaşlıyor seyrek dizilmiş şekilde olsa daha iyi olur diye düşünüyorum
teşekkür ederim ince düşünmenizden dolayı dediğiniz gibi basit gözükse de işin kod tarafı uğraştırıcı ve zahmetli destekleriniz sayesinde iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorumDeneyeceğim en kısa sürede.Her ne kadar oyun olarak gözüksede arka planı tonlarca kod ,yazılımla dolu vs vs yani her türlü yerli geliştiriciye destek olunması gereken bir konu...Umarım emeğinizin karşılığını en iyi şekilde alırsınız
desteğinizden dolayı teşekkür hocamElinize sağlık. İndirip bakacağım bi era
teşekkürler, sıkılmak mümkün değil oyun geliştirmek bana keyif veriyor diyebilirizTebrikler hocam, umarım sıkılmadan kendinizi ve uygulamalarınızı geliştirmeye devam edersiniz
teşekkür ederim hocamElinize sağlık hocam
-NOT-Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
OFF-ROAD ADVENTURE Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Selamlar Gerçekçi Fizikleri Gerek oynanışı ile Yeni bir Offroad Oyunu denemek oynamak istiyenler olursa diye link bırakıyorum.
Özellikler; Gerçekçi Arazi çökmeleri,yağmur çamur efektleri ve gerçekçi araç fizikleri ve bir çok yeni özellikler.
NOT: Oyuna Eklememi İstediğiniz Modlar,Haritalar,Yeni Özellikler Varsa Yorumda Belirtebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.