Sohbet Yeni Telefonum Türkiye de Tek Smartisan Nut Pro 2

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Herhangi bir telefon alıp tema yükleseydiniz? :D Geçmiş olsun pardon hayırlı olsun giggle~~
5 senedir xiaomi kullanıyorum sıktı artık o arayüz .inanır mısın samsung arayüzünü bile özledim o kadar kötü durumlar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Ben de böyle sıradan olmayan markaları denemeyi severim. Mesela Xiaomi yi ilk aldığımda herkes iPhone Samsung yada huawei kullanıyordu. Ama xiaomi bana değişik ve çekici geldi iyi ki de geçmişim dedim. Sizi de destekliyorum bence güzel karar tebrikler umarım sorunsuz kullanırsiniz clap~~Yes~~
teşekkürler hocam benim duygularıma tercüman oldunuz valla.ben ilk miui ile nexus 5 telefonum vardı 2014/15 saf arayüz sıktıydı miui roma denk geldim çok hoşuma gitti o zamandan beri miui ara yüzü kullanıyorum.ama miui da sıktı artık üzerine birşey koymuyor senelerdir miui çok az yol katetti.değişim şart oldu ne miui ne flyme sistemi oturtamadı.google dan smartisan os görsel ve videolarına bakarsanız emin olun sizde almak isteyeceksiniz :)

Son düzenleme:

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
5 senedir xiaomi kullanıyorum sıktı artık o arayüz .inanır mısın samsung arayüzünü bile özledim o kadar kötü durumlar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler hocam benim duygularıma tercüman oldunuz valla.ben ilk miui ile nexus 5 telefonum vardı 2014/15 saf arayüz sıktıydı miui roma denk geldim çok hoşuma gitti o zamandan beri miui ara yüzü kullanıyorum.ama miui da sıktı artık üzerine birşey koymuyor senelerdir miui çok az yol katetti.değişim şart oldu ne miui ne flyme sistemi oturtamadı.google dan smartisan os görsel ve videolarına bakarsanız emin olun sizde almak isteyeceksiniz :)
Az önce baktım biraz da bu modelin Pro 3 ü de çıkacak diye okudum. Geçen yılın haberi tabi. Tiktok un telefonu diye tanıtmışlar. Yalnız cihaz baya iyi duruyor. Linkini bırakayım bakmak isteyen arkadaşlar için :)

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Az önce baktım biraz da bu modelin Pro 3 ü de çıkacak diye okudum. Geçen yılın haberi tabi. Tiktok un telefonu diye tanıtmışlar. Yalnız cihaz baya iyi duruyor. Linkini bırakayım bakmak isteyen arkadaşlar için :)

pro 3 ü çıktı tiktoka özel özellikler ile hatta :D türkiyeye de geldi ama biraz pahalı sattılar .bi smartisanın birde leeconun kıymetini bilmedi teknoloji insanları halbuki on numara cihazlar

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Tamamen zevkler ve renkler.. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Mesela ben bu arayüze 5₺ vermezdim.

Üst Alt