- Adım
- Melik
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 45
aynı şekilde benim de hoşuma gitmedi eski android arayüzünü andırdı. Hayırlı olsun hocam bu aradaArayuz hosuma gitmesede cihaziniz hayirli olsun
sağolun hocam.bir çok farklı marka denemiş biri olarak(xiaomi,apple,blackberry,meizu,bluboo,doogee...) smartisan arayüzünü çok beğeniyordum tasarımınıda aynı şekilde .miui arayüzü ile karşılaştırma yapınca çok eğlenceli ve mantıklı arayüzü var .birçok şey özenle yapılmış.biraz ios esintisi de var ama arayüz baya stabil.sırf smartisan os için alınır cihazlarHayırlı olsun güzel günlerde kullanın bu cihazı almak için uzun uğraşlar vermişsiniz ama neden özellikle bu cihazı aldınız?
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam valla arayüzü bayağı güzel bence ikonlar vs özenlice ayarlanmış baya hoşuma gitti.aynı şekilde benim de hoşuma gitmedi eski android arayüzünü andırdı. Hayırlı olsun hocam bu arada
Anladım tekrardan hayırlı olsun ben de bakayım inceleyeyimsağolun hocam.bir çok farklı marka denemiş biri olarak(xiaomi,apple,blackberry,meizu,bluboo,doogee...) smartisan arayüzünü çok beğeniyordum tasarımınıda aynı şekilde .miui arayüzü ile karşılaştırma yapınca çok eğlenceli ve mantıklı arayüzü var .birçok şey özenle yapılmış.biraz ios esintisi de var ama arayüz baya stabil.sırf smartisan os için alınır cihazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam valla arayüzü bayağı güzel bence ikonlar vs özenlice ayarlanmış baya hoşuma gitti.
Herhangi bir telefon alıp tema yükleseydiniz? Geçmiş olsun pardon hayırlı olsunsırf bu arayüz için aldım bu cihazı