Soru Yeni Telefon Önerilerinizi Bekliyorum

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
19
amoled,super amoled ekran olmasına dikkat et daha avantajlı mi 9 lite önerebilirim ama ben başka marka da alırım diyorsan samsung a50 öneririm

emosh_a

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emosh
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
E-Ticaret Yönetici
Konular
8
Garantisiz Mi Note 10 Lite, garantili Redmi Note 9 Pro önerebilirim. Belki Mi 9T de alabilirsiniz garantisiz.
Redmi Note 9 Pro güzel görünüyor. düşünüyorum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amoled,super amoled ekran olmasına dikkat et daha avantajlı mi 9 lite önerebilirim ama ben başka marka da alırım diyorsan samsung a50 öneririm
Bakıyorum da şimdi redmi note 9 Ips Lcd diyor o nasıl? Hangisi iyi yani?

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Redmi Note 9 Pro güzel görünüyor. düşünüyorum teşekkürler

Bakıyorum da şimdi redmi note 9 Ips Lcd diyor o nasıl? Hangisi iyi yani?
Redmi note 9 alırsanız sürekli açık ekran ve ve karanlık modda pil tasarrufu sağlayamazsınız eğer redmi note 9 alacak olursanız daha yeni bir cihaz ve birkaç gömlek üstü cihaz almış olursunuz ve şunu da unutmayın ki her telefonun lite modeli güncelleme yada vs destekleri diğer pro vs modellerine nazaran daha geç alır

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Acil değilse biraz beklemenizi öneririm, şu sıralar giriş seviyesi cihaz fiyatları ile orta-üst segment dediğimiz fiyat performans cihazları ciddi seviyede zam yedi maalesef. Yani mevcut bütçeniz ile alacağınız cihaz biraz zaman geçince sizi tatmin etmeyebilir.

emosh_a

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emosh
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
E-Ticaret Yönetici
Konular
8
Redmi note 9 alırsanız sürekli açık ekran ve ve karanlık modda pil tasarrufu sağlayamazsınız eğer redmi note 9 alacak olursanız daha yeni bir cihaz ve birkaç gömlek üstü cihaz almış olursunuz ve şunu da unutmayın ki her telefonun lite modeli güncelleme yada vs destekleri diğer pro vs modellerine nazaran daha geç alır
O zaman ne tavsiye edersiniz?

Acil değilse biraz beklemenizi öneririm, şu sıralar giriş seviyesi cihaz fiyatları ile orta-üst segment dediğimiz fiyat performans cihazları ciddi seviyede zam yedi maalesef. Yani mevcut bütçeniz ile alacağınız cihaz biraz zaman geçince sizi tatmin etmeyebilir.
Peki redmi note 9 pro indirime girer mi? Benim amacım uzun yıllar kullanmak. Mi max 2'yi de değiştirme sebebim parmak izi sensörü bozuldu ve romlardan da güzel verim alamıyorum Miadı doldu sanırım artık. ..

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125

Peki redmi note 9 pro indirime girer mi? Benim amacım uzun yıllar kullanmak. Mi max 2'yi de değiştirme sebebim parmak izi sensörü bozuldu ve romlardan da güzel verim alamıyorum Miadı doldu sanırım artık. ..
Redmi Note 9 serisi almayın bence çünkü rom çıkmıyor o cihazlara tabi rom değiştirmek istemiyorsanız alabilirsiniz ama benim önerim

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207

Hocam aldığınız cihazı uzun süreli kullanmak istiyorsanız Redmi Serisi yerine Mİ serisine göz atmanızı öneririm. Evet büyük ihtimalle indirime girer hocam.

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Mutlaka amoled alın hocam xiaominin LCD modellerinde ghost screen çıkma ihtimali çok yüksek

MITHRIL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
Garantisiz Mi9T Pro alın. Sizi yaklaşık 4 5 sene rahat götürür. Onun haricinde fiyat olarak diğer telefonlara para vermek anlamsız kalır bana göre. İyi forumlar.

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Xiaominin birçok daha doğrusu redmi serisinin birçok modelini kullandım fakat şunu söylemeliyim ki ghost screen henüz rastlamadım ki arada bazı modellerde olması tamamen şans olayı amoled yanığını bilmeyen LCD yanığına lütfen laf atmasın benim size tavsiyem bekleyip mümkün mertebe mi 10 lite almanız olur bütçe kısıtlı ve rom vs düşünüyorsunuz bana kalırsa şahsi fikrim redmi note 9 pro

Üst Alt