Sohbet Yeni telefon arayışındayım. Elimde Mi 9T Pro var, fakat cihazla ilgili talihsiz bir durum yaşadım.

KurS4T

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşat
Cihazım
Mİ 9T PRO
Konular
2
Valla hocam benim de 9t pro köşede duruyor batarya ölü hızlı şarjında sorun var bazen oluyo bazen olmuyo ama ara sıra alıyorum rom falan değişiyorum zevkli oluyor 😀 Aldığım satıcıyı buradan belirtmem uygun olmaz sanırım ayrıca.
tamiri mümkün olsa 8-10 bin deseler tamam derim %100 sorunsuz ama anakart işte rock~~ cihazla bağ kurmak kötüymüş usta aynısından değil onu istiyorsun direk hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belirttiğiniz fiyat bandında 14T Pro en güncel ve iyi seçenek gibi görünüyor hocam. Ama MTK işlemcili ve custom ROM desteği oldukça sınırlı.

Mutlaka Snapdragon işlemcili custom rom seçeneği de olan bir model derseniz biraz eski ve resmi güncelleme desteği yok ama Mi 13'ü değerlendirebilirsiniz.

Bütçeyi artırabilirseniz de Poco F7'ye bir göz atmanızı tavsiye ederim.
2 model de sıkıntı benim için hocam :(

sanırım

Realme 12 Pro 8 GB 256 GB​

Modeline göz diktim gibi duruyor şuan için vaziyet bu uzun süre güncelleme alır vs o zaman için de telefonu elde tutmaya devam ederek yedek cihazlar arasına katıp eğer iyi bir snapdragon çıkarsa 4-5 sene sonra karşıma nasip kısmet :) belki mediatek olsa dahi kolay hale gelir bir çok cihaz için rom olayı xiaomi alıp yola devam ederim gelecek ne getirecek görücez

tamiri mümkün olsa 8-10 bin deseler tamam derim %100 sorunsuz ama anakart işte rock~~ cihazla bağ kurmak kötüymüş usta aynısından değil onu istiyorsun direk hocam

2 model de sıkıntı benim için hocam :(

sanırım

Realme 12 Pro 8 GB 256 GB​

Modeline göz diktim gibi duruyor şuan için vaziyet bu uzun süre güncelleme alır vs o zaman için de telefonu elde tutmaya devam ederek yedek cihazlar arasına katıp eğer iyi bir snapdragon çıkarsa 4-5 sene sonra karşıma nasip kısmet :) belki mediatek olsa dahi kolay hale gelir bir çok cihaz için rom olayı xiaomi alıp yola devam ederim gelecek ne getirecek görücez

ile real arası kaldım yapay zekaya bol sorular ve inceleme sonrada videolu araştırmalar :) bakalım yarın göz atarım bu konuya belki cihaz alacakalra yol gösterir konu bir şekilde​

Son düzenleme:
Üst Alt