- Adım
- Umut
- Cihazım
- Telefon
- Konular
- 524
Cvp: Yeni Telefon Alacağımmm
o zaman sana g2 olmalı nexus5 kamerada,ekranda,bataryada,ses konusunda g2 ye oranla daha kötü.nexus5 daha çok android ile en iyi deneyimi yaşamak için. size multimedia telefon lazım bu konuda g2 nexus5 ten daha iyi.
By.TRabZonLu™' Alıntı:telefonla oyun oynamıyorum , mesajlaşma kamera internet bu kadarbenkimim pid=4682 dateline=1404338645' Alıntı:By.TRabZonLu™ pid=4681 dateline=1404338253' Alıntı:Aynen öyle reis. bir de güncelleme sürekli alacak. android 6 ya kadar alır. işin sıkıntılı tarafı şimdi şu 16 gb yetecek mi her yerde 16gblk modeli var. g2 buldum temiz 32 gb 900 liraya . . ve batarya konusu lg daha iyi gibi ampere bakarsak
nexus 5 in zayıf yeri pili çok az dayanıyr.g2 ise daha uzun gidiyor ama özel pil teknolojisi cihazda aşırı ısınıyor ve bellibir süre oyun oynadıktan sonra işlemci frekans düşürüyor.ve belli bir ısıyı geçersen cihazı soğuyana kadar parlaklığı düşürüyor.
o zaman sana g2 olmalı nexus5 kamerada,ekranda,bataryada,ses konusunda g2 ye oranla daha kötü.nexus5 daha çok android ile en iyi deneyimi yaşamak için. size multimedia telefon lazım bu konuda g2 nexus5 ten daha iyi.