- Adım
- Netizen
- Cihazım
- Poco X3 Nfc
- Meslek
- Yazılım Uzmanı
- Konular
- 39
Mesele anlaşılmıştır.Bu şarj adaptörü hızlı değil. Normal 10 watlık bir adaptör hocam
Mesele anlaşılmıştır.Bu şarj adaptörü hızlı değil. Normal 10 watlık bir adaptör hocam
arkadaşım yakında değil. neyse hocam teşekkürler ben bir araştıracamŞöyle yapın arkadaşınızın şarj cihazı ile birlikte deneyin.
Sizin şarj cihazını da deneyin
ya da bu işten anlayan birine giderek ölçüm yaptırın.
Ve tabi size ait telefonun şarj cihazının özelliklerini de öğrenin ki bu karşılaştırmayı yapabilesiniz.
Konuda hızlı şarj olmuyordu diye yazmışsınız ondan dedimhızlı olmadığını biliyorum ama orjinal mı peki? merak ettiğim nokta o
tamamdır teşekkür ederim hocamEk olarak şimdi evde iki tane adaptör var baktım Biri made in india diğeri made in indonesia Sizinde resimde made in china yazıyor bendekiler orjinal kutudan çıkan adaptörler sizinde Çin üretimi orjinal adaptör hocam rahat olun Bölgeye göre kodları adresleri farklı oluyor.
Rica ederim hocam iyi günlertamamdır teşekkür ederim hocam
Telefonun modeli neyse değişir xioaminin orjinal ürününe benziyor mesela redmi note 8 in yanında 10 watt şarj cihazı veriliyor ama redmi note 8 pro kullanıyorsan 18 watt la şarj oluyor mesela senin telefonun 18 watt la şarj oluyosa 10 watt az gelebilir ama zarar vermez xioaminin orjinal ürünü o telefonun 18 wattla şarj oluyodur belki o yüzden az gelmiştir ( bu arada emeğinin karşılığı yorumu beğenirseniz sevinirim)hızlı olmadığını biliyorum ama orjinal mı peki? merak ettiğim nokta o
Emeklerinize sağlık, kanal var mı? Kanala da abone olalım?Telefonun modeli neyse değişir xioaminin orjinal ürününe benziyor mesela redmi note 8 in yanında 10 watt şarj cihazı veriliyor ama redmi note 8 pro kullanıyorsan 18 watt la şarj oluyor mesela senin telefonun 18 watt la şarj oluyosa 10 watt az gelebilir ama zarar vermez xioaminin orjinal ürünü o telefonun 18 wattla şarj oluyodur belki o yüzden az gelmiştir ( bu arada emeğinin karşılığı yorumu beğenirseniz sevinirim)
Şaka yaptım bee bnde ilerlemek istiyorum ama acelesi yokEmeklerinize sağlık, kanal var mı? Kanala da abone olalım?
Konuşmanızı Düzeltin Hocam Bee demek hiç hoş değil. Ayrıca neyde ilerlemek istiyorsunuz ?Şaka yaptım bee bnde ilerlemek istiyorum ama acelesi yok