Yardım Yeni Rom Kurmak İstediğimde

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Arkadaşlar merhaba,

Yeni rom kurmak istediğimde ya da upgrade yapmak istediğimde nedendir hala anlamadığım bir şekilde TWRP, Orangefox ve ya Pb hangisi olursa olsun ilk giriş ekranında benden şifre istiyor fakat ben bu şifreyi bir türlü çözemedim. Şifre girmeden ilerliyorum ama bu seferde cihazın depolama alanını kesinlikle görmüyor. Bu neden kaynaklanıyor bilen eden varsa yardımcı olabilir mi ? EU beta 20.1.9 sürümündeyim şuan ama sürüm kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum diğer sürümlerde de böyle sorunlar yaşadım.

yeniyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
su
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Bir çok rom özünde aynıdır fakat sistemsel bası faklılıkları oluyor her zaman temiz kurulum yapmak da çözüm olmuyor farklı romlara geçişte sistem farklılıkları fazla yoksa bu hatayı almazsın bu hatayı alıyor olmamda seni korkutmasın formatladınmı hepsi kurulur tavsiyem her rom yüklemesinden önce yedek alırsan dosya kayıpları yaşamazsın

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Bir çok rom özünde aynıdır fakat sistemsel bası faklılıkları oluyor her zaman temiz kurulum yapmak da çözüm olmuyor farklı romlara geçişte sistem farklılıkları fazla yoksa bu hatayı almazsın bu hatayı alıyor olmamda seni korkutmasın formatladınmı hepsi kurulur tavsiyem her rom yüklemesinden önce yedek alırsan dosya kayıpları yaşamazsın

hocam yedek al demişsin de onu bile yapamıyorum ki 3. parti bir uygulama kullanmadan. Dahili hafıza TWRP ye girdiğim anda bom boş hatta sanki telefonun hafızası hiç yokmuş gibi oluyor. O şifre neyse artık hiç bir yerde bir çözüm bulamadım.

flalanabilir bir zip dfe

sizin dediklerinizi hiç anlamadım hocam daha açıklayıcı yazabilirseniz.

Oyla:

yeniyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
su
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Kardeşim forum içerisinde yeni rom kurmayla ilgili sabitlenmiş konular var rehber niteliğinde oradan daha detaylı bilgilere sahip olabilirsin bu iş ilk başta zor gibi gözükür sistemi anladığında da bağımlılık yaparben burdan başka detay verip kafanı karıştırmayın sabit konulardan custom rom yükleme rehberine gözat

Oyla:
Üst Alt