Yardım Yeni Rom Kurmak İstediğimde

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Arkadaşlar merhaba,

Yeni rom kurmak istediğimde ya da upgrade yapmak istediğimde nedendir hala anlamadığım bir şekilde TWRP, Orangefox ve ya Pb hangisi olursa olsun ilk giriş ekranında benden şifre istiyor fakat ben bu şifreyi bir türlü çözemedim. Şifre girmeden ilerliyorum ama bu seferde cihazın depolama alanını kesinlikle görmüyor. Bu neden kaynaklanıyor bilen eden varsa yardımcı olabilir mi ? EU beta 20.1.9 sürümündeyim şuan ama sürüm kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum diğer sürümlerde de böyle sorunlar yaşadım.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Arkadaşlar merhaba,

Yeni rom kurmak istediğimde ya da upgrade yapmak istediğimde nedendir hala anlamadığım bir şekilde TWRP, Orangefox ve ya Pb hangisi olursa olsun ilk giriş ekranında benden şifre istiyor fakat ben bu şifreyi bir türlü çözemedim. Şifre girmeden ilerliyorum ama bu seferde cihazın depolama alanını kesinlikle görmüyor. Bu neden kaynaklanıyor bilen eden varsa yardımcı olabilir mi ? EU beta 20.1.9 sürümündeyim şuan ama sürüm kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum diğer sürümlerde de böyle sorunlar yaşadım.
Telefonda kullandığınız ekran sifresini istiyor hocam onu girdiğinizde dosyalara erişebilirsiniz.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Oyla:

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam onu denedim ne yazık ki o şifre değil hatta şifreleri kaldırıp denedim yine şifre soruyor buna bir çözüm bulamadım bir türlü

Oyla:

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
yok hocam onu denedim ne yazık ki o şifre değil hatta şifreleri kaldırıp denedim yine şifre soruyor buna bir çözüm bulamadım bir türlü
Format data yap sorun çözülüyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Format data yap sorun çözülüyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zaman herşey silinmiyor mu cihaz da ? ben sadece romun versiyonunu yükseltmek istiyorum bütün verilerin silinmesi işime gelmiyor maalesef

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
o zaman herşey silinmiyor mu cihaz da ? ben sadece romun versiyonunu yükseltmek istiyorum bütün verilerin silinmesi işime gelmiyor maalesef
Hocam önceden rom kurarken format data yapıp telefonu decyrpt etmemişsiniz ki şuan telefon şifreli yani format data dan başka girmenin yolu yok oraya yedek alıp yapın.

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Romu kurarken Disable Force Encryption flasşlayaın sorununuz çözülür diye düşünüyorum , ya da Pitchblack gib TWRP lerde dm verity devre dışı bırak diye bir seçenek olur

Oyla:

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
dm verity böyle birşey bulamadım lakin. Romu da kurmak için depolama alanını görmem lazım ama o da gözükmüyor. Disable Force Encryption dediğin ayrı bir program mı hocam pek anlamadım

Oyla:

bark_41

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Resmi Note 7
Konular
4
Şu olayi, şifreleme olayını tam anlamıyla neden olduğunu bilen, çözümünüde sözüm meclisten dışarı cahile anlatır gibi resimli vs. anlatan birini bulabilirsem alnından öpecem. Çok önceleri HTC ve Samsungta bir çok rom modülü Twrp olsun 4ext recowery olsun. kurdum yükledim. LG G5 ile uzunca ara verdim. Şimdi Redmi ile rom olayına geri başlayayım diyorum, iyice öğreneyim diyorum ama eskisi gibi yardımlaşma yeni nesilde biraz daha azalmış gördüm, yardım eden de yarım yamalak öneri sunup kaçıyor, biliyor mu bilmeden mi öneriyor onu bile anlayamiyorsun yani. Kolay gele rast gele :))

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
dm verity böyle birşey bulamadım lakin. Romu da kurmak için depolama alanını görmem lazım ama o da gözükmüyor. Disable Force Encryption dediğin ayrı bir program mı hocam pek anlamadım
flalanabilir bir zip dfe

Oyla:
Üst Alt