Yardım yeni rom kurdum wifi acılmıyor cihazı nasıl etkinlestirebilirim

145600

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
12
arkadaşlar yeni rom kurdum şebeke yok wifide acılmıyor cihazı nasıl etkinleştirebilirim

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Dünkü durum çözüme kavuştu mu ?

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
aynı repair işlemini yapmaya çalışırken aynı şekilde qpst ekranında kalmıştım :) sonra öğrendimki işinin ehli kişilere bırakmak gerkeiyormuş bu işleri. büyük ihtimal hatalı satırları silmişsinizdir terminalden. benim sorunum yetkili hesapla telefoncu tarafından çözülebildi. persistlerin silinmesi ile ilgili bir durummuş sonradan öğrendim. twrp üzerinden persist flashlayarak deneyin olmazsa Zenex hocama başvurabilirsiniz.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Konu sahibi için demiyorum, GENEL olarak diyorum, bu imei repair işi rom yüklemeye benzemez, bir SPİGEN kılıfa 50-100 tl'yi gözünüz kırpmadan verebiliyorsanız bir zahmet bu işleri de işi bilen/ehil kişilere yaptırın,sorun yaşamayın....

145600

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı repair işlemini yapmaya çalışırken aynı şekilde qpst ekranında kalmıştım :) sonra öğrendimki işinin ehli kişilere bırakmak gerkeiyormuş bu işleri. büyük ihtimal hatalı satırları silmişsinizdir terminalden. benim sorunum yetkili hesapla telefoncu tarafından çözülebildi. persistlerin silinmesi ile ilgili bir durummuş sonradan öğrendim. twrp üzerinden persist flashlayarak deneyin olmazsa Zenex hocama başvurabilirsiniz.
aynen oyle oldu persisleri sildim ve elimdeki efs yedeğini geri yukleyemiyorum hocam nasıl prsist yuklicez twrp uzerinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dünkü durum çözüme kavuştu mu ?

yok malesef elimde efs yedeği var ama persisleri sildiğim icin geri yuklerken hata veriyor hocam

Konu sahibi için demiyorum, GENEL olarak diyorum, bu imei repair işi rom yüklemeye benzemez, bir SPİGEN kılıfa 50-100 tl'yi gözünüz kırpmadan verebiliyorsanız bir zahmet bu işleri de işi bilen/ehil kişilere yaptırın,sorun yaşamayın....
aynen oyle hocam valla paradan girmedim bu işlere hatta bi hattım acıktı ve 4.5 g cekiyordu sıkıntı yoktu sırf meraktan bu işlerle uğraşmayı sevdiğinm için::)

wifi neden açılmıyor hocam
hocam efs yolunu sildim ve geri yukleyemedim ondan wifide gitti şebekede nasıl halledebiliriz

Üst Alt