wifi neden açılmıyor hocamarkadaşlar yeni rom kurdum şebeke yok wifide acılmıyor cihazı nasıl etkinleştirebilirim
aynen oyle oldu persisleri sildim ve elimdeki efs yedeğini geri yukleyemiyorum hocam nasıl prsist yuklicez twrp uzerindenaynı repair işlemini yapmaya çalışırken aynı şekilde qpst ekranında kalmıştımsonra öğrendimki işinin ehli kişilere bırakmak gerkeiyormuş bu işleri. büyük ihtimal hatalı satırları silmişsinizdir terminalden. benim sorunum yetkili hesapla telefoncu tarafından çözülebildi. persistlerin silinmesi ile ilgili bir durummuş sonradan öğrendim. twrp üzerinden persist flashlayarak deneyin olmazsa Zenex hocama başvurabilirsiniz.
yok malesef elimde efs yedeği var ama persisleri sildiğim icin geri yuklerken hata veriyor hocamDünkü durum çözüme kavuştu mu ?
Rom - mi 9 se efs yedeği lazım acil
arkadaşlar imei repair yaparken telefonun şebekesi gitti wifide açılmıyor efs yedegide yok size zahmet mi 9 se efs yedeği yollar mısınız acil yardım edin arkadaşlarforum.miuiturkiye.net
aynen oyle hocam valla paradan girmedim bu işlere hatta bi hattım acıktı ve 4.5 g cekiyordu sıkıntı yoktu sırf meraktan bu işlerle uğraşmayı sevdiğinm için:Konu sahibi için demiyorum, GENEL olarak diyorum, bu imei repair işi rom yüklemeye benzemez, bir SPİGEN kılıfa 50-100 tl'yi gözünüz kırpmadan verebiliyorsanız bir zahmet bu işleri de işi bilen/ehil kişilere yaptırın,sorun yaşamayın....
hocam efs yolunu sildim ve geri yukleyemedim ondan wifide gitti şebekede nasıl halledebilirizwifi neden açılmıyor hocam