- Adım
- Alpaslan
- Cihazım
- İphone 15pro
- Konular
- 6
merak ettim nasıl gözüküyor
merak ettim nasıl gözüküyor
forum.miuiturkiye.net
çıkmıyor benim telefon, iphone kullanıyorum yaklaşık iki yıldır.Xiaomi Telefon Özellikleri
Xiaomi, Redmi ve POCO telefonların teknik özellikleri, filtreleme, karşılaştırma ve kullanıcı yorumları — MIUI Türkiye telefon kataloğu.forum.miuiturkiye.net
Buradan kullandığınız cihazı bulup benim cihazım işaretleyin
çıkmıyor benim telefon, iphone kullanıyorum yaklaşık iki yıldır.
bıkmıştım inan rom yükle herşeyi düzenle az biraz kullan, oo yenisi çıkmış format data rom yükle yedekleri yükle...İçimizdeki İrlandalı
bıkmıştım inan rom yükle herşeyi düzenle az biraz kullan, oo yenisi çıkmış format data rom yükle yedekleri yükle...
Geçen evdeki Samsung s20+ a custom rom attım öyle tatlı öyle hostuki hiç bitmesin istedim özlemişimZevki orda hocam şimdi sıkıcı bir hayat sizinki
Geçen evdeki Samsung s20+ a custom rom attım öyle tatlı öyle hostuki hiç bitmesin istedim özlemişim![]()
Yaptım ama bu benim kullandığım telefon değil, ben Redmi Note 12 Pro 5G kullanıyorum fakat listede yok.Benim profilimde çıkmıyor.![]()
Bu işlemler zorunlu değil hocambıkmıştım inan rom yükle herşeyi düzenle az biraz kullan, oo yenisi çıkmış format data rom yükle yedekleri yükle...