Yeni oreo güncellemesi

İsmailak07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiomi A1
Konular
22
Hocam o karartı çözüldü mü sorun olarak, almayı planlıyorum da cihazı Android Oreo güncellemem alırsam karama olayı çözülürse güncellerim nasıl memnun musunuz?
Ben aldı alalı Android 7.1.2 yaklaşık 3 hafta oldu bende ne sorunu var onu anlamadım

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

telif69

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Kardeşim ya bataryası? Bizde redmi note 4 var bir tane onun maşAllah'ı var
Ben note 4' ten A1' e gectim. Note 4' un şarjı A1' den çok daha iyi. Note 4 ile iki gunu rahat cikariyordum ama A1' i her gün şarj etmem gerekiyor.

gkyzrl40

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
xiomi mi a1
Konular
14
Ben note 4' ten A1' e gectim. Note 4' un şarjı A1' den çok daha iyi. Note 4 ile iki gunu rahat cikariyordum ama A1' i her gün şarj etmem gerekiyor.
Note4 ile a1 in bataryası bir değil normal birşey

Benzeyf

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Benzeyf
Cihazım
Mi A1
Konular
1
Oreo güncellemesi bir çok hatalar ile dolu. Umarım Şubat güncelleme ile bunlar çözülür. Türkçe çeviri hataları çok. Bu Google'ın beceriksizliği.. mesela "Şarj oldu" yazması gereken yerde "Ödeme alındı" yazıyor, çok komik. Nougat 'da böyle hatalar yoktu. Rahatsız etme özelliğine bakarsanız "Daha fazla kural ekle" yazması gereken yerde, "Daha fazla fotoğraf ekle" yazıyor.
Bu Androidone telefon olmasına rağmen Launcher3 kullanılmış, bu çok iğrenç. Yani 3.parti bir yazılım. Google logosu bile yok uygulamanın dikkat edin. Launcher'da bir çok hatalar var. vs.vs. ben 12 tane sorun rapor bildirdim. Fark etmediğim daha ne hatalar var kim bilir.

Üst Alt