Yardım Yeni Note 8 Proda problemler

ozgeyalinkilic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özge
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Merhaba, yaklaşık 1.5 ay önce redmi note 8 pro cihazını aldım hem görünüşünü hem performansını beğenerek, p40 lite ile kıyaslayarak aldım fakat şuan pişman gibiyim. MIUI 12 geldiğinden beri (güncelledim) telefonumda donmalar kasmalar ortaya çıktı ve bu MIUI 11.6 sürümünde iken yoktu sizce ne yapmalıyım ? önerileriniz neler?

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Redmi Note 8 Pro var bende de. Biraz ağırlaştı telefon animasyonları falan. Ayarlardan sıfırlasam imei gider mi ? Mtk işlemcili cihazım. Miui Global 12.0.3 yüklü.
MTK islemcide fabrika ayarlarına dönmek imei silmez hocam endişe etmenize gerek yok.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Oyla:

ozgeyalinkilic

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özge
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
hepinize cevaplarınız için teşekkürler telefona hard reset attım ve hiçbir şey değişmedi :) bi uygulama giriyorum geri tuşu çalışmıyor donuyor ses açılmıyor bunların hepsi çok kısa sürüyor fakat yeni bir cihaz olunca canınız sıkılıyor işte

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
hepinize cevaplarınız için teşekkürler telefona hard reset attım ve hiçbir şey değişmedi :) bi uygulama giriyorum geri tuşu çalışmıyor donuyor ses açılmıyor bunların hepsi çok kısa sürüyor fakat yeni bir cihaz olunca canınız sıkılıyor işte

Benim nacizane görüşüm, cihazın ilerleyen günlerde kendine gelecek olmasıdır. Sabredin ve kullanmaya devam edin bence. 12.0.5 güncellemesinde birçok şeyin düzeleceğini umut ediyorum nedense iç sesim böyle diyor bana :) Bende de var ufak tefek can sıkan olay, her telefonda var belki daha fazlası. Takmayın rahat olun bence hi~~

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Sorun biraz da sürümle alakalı 12.0.3 sıkıntılı ben de denedim MİUİ 11'e döndüm. Ayarlar/Ek ayarlar/Erişilebilirlik/Animasyonları Kaldır yolunu izleyin biraz rahatlatır.
İlave olarak farklı bir launcher deneyin Nova Launcher mesela.

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Sorun biraz da sürümle alakalı 12.0.3 sıkıntılı ben de denedim MİUİ 11'e döndüm. Ayarlar/Ek ayarlar/Erişilebilirlik/Animasyonları Kaldır yolunu izleyin biraz rahatlatır.
İlave olarak farklı bir launcher deneyin Nova Launcher mesela.

Evet hocam 12.0.3'de biraz animasyon takılmaları mevcut. Bende nova launcher prime bile var ama bir türlü sevemedim o nu ya :D Telefon başka bir şeye dönüşüyor. Miui daha iyi geliyor bana :)

Oyla:

SiyahBeyazresim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Hocam aynı sıkıntılar bendede mevcut eğer orijinal MIUI launcherinde benim gibi kasmalar ve takılmalar yaşıyorsanız poco launcher 2 yi tavsiye ederim bende onu kullanıyorum gayet akıcı ve stabil bir launcher. Bir nebzede olsa cihazdan zevk aldırıyor.

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Hocam aynı sıkıntılar bendede mevcut eğer orijinal MIUI launcherinde benim gibi kasmalar ve takılmalar yaşıyorsanız poco launcher 2 yi tavsiye ederim bende onu kullanıyorum gayet akıcı ve stabil bir launcher. Bir nebzede olsa cihazdan zevk aldırıyor.
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam. Duymuştum ama hiç denemedim bir bakacağım. Sağolun clap~~

Oyla:

SiyahBeyazresim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Deneyin hocam pişman olmazsınız, launcherin sistemi gerçekten yormadığını hissediyorsunuz

Oyla:
Üst Alt