Yardım Yeni nesil yazılımsal IMEI

Feylesoff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Oppo Reno 2 Z
Konular
2
Xiaomi 13 T cihaz var. Yeni nesil bir yazılımsal IMEI yönteminden bahsediliyor. O yöntem nedir acaba? Bu yöntemle IMEI atarsak güncelleme ve sıfırlama sorunsuz olur mu? Çünkü telefona 3 yıl daha güncelleme gelecek.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
evet server kayıt yapılır. güncelleme sıfırlama sorunsuz yapar. Bu modele özgü bluetooth ve kamera sorunu server kayıt da olmaz.

Erdem ALT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
nexus 5x
Konular
5
Xiaomi 13 T cihaz var. Yeni nesil bir yazılımsal IMEI yönteminden bahsediliyor. O yöntem nedir acaba? Bu yöntemle IMEI atarsak güncelleme ve sıfırlama sorunsuz olur mu? Çünkü telefona 3 yıl daha güncelleme gelecek.
Server kayıt oluyor ama şuan serverlar pahalandı gibi öyle söylentiler var sadece sim 1 e atılıyor diye biliyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Server kayıt oluyor ama şuan serverlar pahalandı gibi öyle söylentiler var sadece sim 1 e atılıyor diye biliyorum
yetkili hesap ücretleri yükseldi evet maliyeti biraz oynatıyor. Server kayıt isteğe göre sadece sim2 ya da çift sim de olur.

Feylesoff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Oppo Reno 2 Z
Konular
2
Daha önce bir forumdaş aynen aşağıdaki mesajı yazmıştı. Ona istinaden ben yazdım server kaydından haberim var ama sanki bu forumdaşımız başka bir yöntemden bahsetmiş.

musdi27 "Direnç yapılırsa IMEI sıfırlama, güncelleme veya rom değişmede gitmez. Kalıcı oluyor yani. Yazılımsal kayıt yapılırsa (yeni gelen yöntemle) sıfırlama ve güncelleme sorunsuz ama rom değiştirmede (mi flash ile güncelleme de dahil galiba) IMEI gidiyor. TWRP yok hocam 13T için. Bir tane var ama sorunlu açıkçası. OrangeFox var, daha az sorunlu ama o da sorunlu. Rootu custom recovery olmadan atabilirsiniz zaten, illa custom recovery aramanıza gerek yok."

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Daha önce bir forumdaş aynen aşağıdaki mesajı yazmıştı. Ona istinaden ben yazdım server kaydından haberim var ama sanki bu forumdaşımız başka bir yöntemden bahsetmiş.

musdi27 "Direnç yapılırsa IMEI sıfırlama, güncelleme veya rom değişmede gitmez. Kalıcı oluyor yani. Yazılımsal kayıt yapılırsa (yeni gelen yöntemle) sıfırlama ve güncelleme sorunsuz ama rom değiştirmede (mi flash ile güncelleme de dahil galiba) IMEI gidiyor. TWRP yok hocam 13T için. Bir tane var ama sorunlu açıkçası. OrangeFox var, daha az sorunlu ama o da sorunlu. Rootu custom recovery olmadan atabilirsiniz zaten, illa custom recovery aramanıza gerek yok."
bu arkadaşın söylediği yazılımsal kayıt. bu yöntemle imei atılan 13t ve 13t pro larda bluetooth ve kamera çalışmıyor.
bu cihazlar için 3 yöntem var:

direnç ile kayıt ✖️
yazılımsal kayıt ✖️
server kayıt ✅

Feylesoff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Oppo Reno 2 Z
Konular
2
O zaman ya klasik sıfırlama ve güncelleme yapıldığında IMEI null olan repair yöntemi ya da server kaydı kalıyor geriye.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
O zaman ya klasik sıfırlama ve güncelleme yapıldığında IMEI null olan repair yöntemi ya da server kaydı kalıyor geriye.
13t ve 13t pro için en doğru yöntem server kayıttır. isteğe göre tek ve çift yapılır. Çalışmayan aksam olmaz. Güncelleme sıfırlama da sorunsuz yapılır.

Feylesoff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Oppo Reno 2 Z
Konular
2
13t ve 13t pro için en doğru yöntem server kayıttır. isteğe göre tek ve çift yapılır. Çalışmayan aksam olmaz. Güncelleme sıfırlama da sorunsuz yapılır.
2 IMEI var elimizde server kaydı yapsak ne kadar mal olur. Ben bizim mahalledeki suriyeli 350'ye yapıyor demiştim(Yazılım Kayıt) yengeme. Çok tuzlu değildir umarım.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
2 IMEI var elimizde server kaydı yapsak ne kadar mal olur. Ben bizim mahalledeki suriyeli 350'ye yapıyor demiştim(Yazılım Kayıt) yengeme. Çok tuzlu değildir umarım.
o fiyat auth maliyeti bile değil. Çift istiyorsanız birde kilit kapalı ise 2000tl nin üstüne çıkacaksınız.

Üst Alt