Elinize sağlık ✓
sağolun hocam iyi akşamlar.Elinize sağlık ✓
sesi sonuna kadar açtım hapörlörü elimle tıkadım ahizeye koydum kulağımı ses farklarını dinledim sonuç olarak güzel.Kalite nasil seivyeden cok beklentim yok
Cizirti yoksa iyi fena olmaz ufak stereo hissi. Benim z5 te stereo vardi guzel oluyor. Portlamayi işini bi hayirsever yaparsa yok demeyizsesi sonuna kadar açtım hapörlörü elimle tıkadım ahizeye koydum kulağımı ses farklarını dinledim sonuç olarak güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu modu global versiyona nasıl uyarlayacağız bunu çözmek lazım. yamamı yapsak acaba
sesi sonuna kadar açtım hapörlörü elimle tıkadım ahizeye koydum kulağımı ses farklarını dinledim sonuç olarak güzel.
bu modu global versiyona nasıl uyarlayacağız bunu çözmek lazım. yamamı yapsak acaba
aynen hatta bu değerleri değitirince ses daha fazla artabilir.Cizirti yoksa iyi fena olmaz ufak stereo hissi. Benim z5 te stereo vardi guzel oluyor. Portlamayi işini bi hayirsever yaparsa yok demeyiz
aynen hatta bu değerleri değiştirince ses daha fazla artabilir.
artırmak kaliteyi bozabilir belki yada uzun vadede zarar verebilir ama esas hoparlör bence yeterince fazla . stereo deneyimini artırmak için o kısılabilir daha mantıklıaynen hatta bu değerleri değitirince ses daha fazla artabilir.
haklısın mantıklı hoparlörle ahize yi dengelemek lazım %25 ahize %75 hoparlör gibi.artırmak kaliteyi bozabilir belki yada uzun vadede zarar verebilir ama esas hoparlör bence yeterince fazla . stereo deneyimini artırmak için o kısılabilir daha mantıklı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan indirdim magisk ile kurdum ve stereo oldu ama kisik bi ses geliyor ama calisyor arkadadlar global rom