- Adım
- erhan
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 23
Hocam sizlerden ricam vaktiniz var ise bu işlemleri videolu şekilde anlatip bizimle paylaşirmisiniz cünki ne kadar uğraşsam %99 oluyo ama bi yerde hata kaliyo o %1lik sebeplede telefona sifirdan rom atmak zorunda kaliyoruz ki sadece bunun icin değil bundan sora cikacak rootlu, magiskli işlemler icin de video hazirlamanizi rica ediyorum yoksa hep bir yerde takilip kaliyoruz (benim gibi yapamayanlar içinde ses olayim )
Bu işlemleri yapan deneyen hocalarimiz galiba mevcut, sadece yaparken kayda alsa yine yeterli olur hocam youtube de yada forum sayfamizla gorebileceğimiz şekilde link yada sizler daha iyi bilirsiniz nasil olucağini bizimle bi sekilde paylassaniz eminim yapamayanlarinda gorerek bilgileri articaktir tesekkurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu işlemleri yapan deneyen hocalarimiz galiba mevcut, sadece yaparken kayda alsa yine yeterli olur hocam youtube de yada forum sayfamizla gorebileceğimiz şekilde link yada sizler daha iyi bilirsiniz nasil olucağini bizimle bi sekilde paylassaniz eminim yapamayanlarinda gorerek bilgileri articaktir tesekkurler
Son düzenleme: