Yardım Yeni kaçak telefonum şarj olmuyor

alicelikdenizli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Çelik
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum.
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi note 12 pro 5G cihaz aldım. Şarj aleti vermediler. Mi 9SE şarj cihazı ile şarj ettim telefon sanki temassızlık varmış gibi şarj olup bırakmaya başladı. Cihazı aldığım arkadaş telefonu 12 saat kapalı şarj etmen gerekiyor sonra problemin çözülecek dedi. Doğruluk payı varmı cihaz şu an kapalı şarj oluyor.

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Bende Redmi Note 11 pro kullanıyorum şarj aletini orjinal aldım şarj ederken sorun yok eski şarj cihazı ile şarjda sorun yok araç şarj cihazımda Samsung hızlı şarj cihazı onda da sorun yok bence telefon direnç işlemli ise sorun ondan olabilir

Oyla:

alicelikdenizli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Çelik
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
7
Bende bulunan tüm farklı adaptörler powerbanklar ve kablolarda aynı şeyi yapti. Satıcıdaki orjinal şarj aleti sorunsuz şarj etti. Bende ilk başta anlaştığımız gibi sarj aletini talep ettim. Kurtarmıyor zarar ediyorum falan dedi ve 400₺ para istedi. İade ettim telefonu şimdi a34 aldım onu kullanıyorum.u

Oyla:

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Bende bulunan tüm farklı adaptörler powerbanklar ve kablolarda aynı şeyi yapti. Satıcıdaki orjinal şarj aleti sorunsuz şarj etti. Bende ilk başta anlaştığımız gibi sarj aletini talep ettim. Kurtarmıyor zarar ediyorum falan dedi ve 400₺ para istedi. İade ettim telefonu şimdi a34 aldım onu kullanıyorum.u
Anlaştıktan sonra +400 TL istemesi çok kötü sözleyştiyseniz göndermesi gerekirdi iade etmişsiniz iyi yapmışsınız yeni cihazınızı iyi günlerde kullanın

Oyla:
Üst Alt