Uygulama (YENİ) Instander V9.1 (Modlu Instagram) (20.11.20)

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
Ben başka bir mod kullanıyorum o daha iyi özellik açısından daha fazla.
Konu eski ama şimdilerde en iyi modlu instander hangi mod ve sürümüdür. Ayrıca bu günlerde facebook a da giriş sorunu yaşyorum. EliteRom dayım hangi (Face vers. ve modlu tavsiye ise hangisi) teşekkürler

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
139
Konu eski ama şimdilerde en iyi modlu instander hangi mod ve sürümüdür. Ayrıca bu günlerde facebook a da giriş sorunu yaşyorum. EliteRom dayım hangi (Face vers. ve modlu tavsiye ise hangisi) teşekkürler
Şuan da ınstapro güncel ona bakın hocam.

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Farkındasınızdır umarım. Modlu whatsapp ve instagram gibi uygulamalara bir defa girdiğinizde meta anlıyor ve hesaplarınızı kara listeye alıyor. bir sorun olursa kalıcı olarak hesabınıza güle güle diyebilirsiniz. Anlamadığını sanmamanızı ve ona göre risk alıyorsanız almanızı tavsiye ederim.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Farkındasınızdır umarım. Modlu whatsapp ve instagram gibi uygulamalara bir defa girdiğinizde meta anlıyor ve hesaplarınızı kara listeye alıyor. bir sorun olursa kalıcı olarak hesabınıza güle güle diyebilirsiniz. Anlamadığını sanmamanızı ve ona göre risk alıyorsanız almanızı tavsiye ederim.
Yıllardır her ikisini de kullanırım. Bir sorun olmadı bugüne kadar, olacağını da sanmıyorum açıkçası

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Yıllardır her ikisini de kullanırım. Bir sorun olmadı bugüne kadar, olacağını da sanmıyorum açıkçası
Ben çok gördüm bu sebeple hesabı red flag olan. Web tasarım ve özel yazılım hizmetleri veriyorum denk geldim bu yüzden.

Üst Alt