Uygulama (YENİ) Instander V9.1 (Modlu Instagram) (20.11.20)

Engin1984

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Hepsi birbirinden çalıyor bu modderlerin instander 7.0da %50 özellik düşürüp sadece ihtiyacı olanı ekleyecek aero veya instandard tavsiye ederim baya özelliği var dmden atılan tek fotoğrafı indirme gibi ek olarak konuya ekleyebilirsiniz kıyağım olsun story kalitesi en altta
Doğrudur çalıyolar ama şunu söyleyeyim areonun yapımcısı hazar bozkurt un programlarını uzun süredir kullanıyorum buna mukabil etrafta hangi programlar var onlarıda takip ediyorum.Şu kadarını söyleyeyim bunların içinde en iyi hazar dır ve aslında ondan çalanda çoktur. En son v12 güncellemesinden sonra ruslar bazı şeyler söyledi yok çalıyosun başkalarının projelerini vs fakat hazar çalışmalarının tarihlerini görüntü atarak paylaştı. Onların bahsettiğinden çok önce program üzerinde geliştirmeler yaptığını gördük. Şunu söyleyeyim hazar bizden , ruslar yerine onu tercih ederim.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ramizoghlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlqar
Cihazım
Mi Note 10
Konular
33
Merhaba. Arkadaşlar REELS yok bende. Nasıl aktif hale getirebilirim?

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
İnstaero v12'ye geçtim ben tekraradan reels video indirme de var . Tavsiye ederim :)

TRGameAirs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TRGameAirs
Cihazım
mi9
Konular
20
Doğrudur çalıyolar ama şunu söyleyeyim areonun yapımcısı hazar bozkurt un programlarını uzun süredir kullanıyorum buna mukabil etrafta hangi programlar var onlarıda takip ediyorum.Şu kadarını söyleyeyim bunların içinde en iyi hazar dır ve aslında ondan çalanda çoktur. En son v12 güncellemesinden sonra ruslar bazı şeyler söyledi yok çalıyosun başkalarının projelerini vs fakat hazar çalışmalarının tarihlerini görüntü atarak paylaştı. Onların bahsettiğinden çok önce program üzerinde geliştirmeler yaptığını gördük. Şunu söyleyeyim hazar bizden , ruslar yerine onu tercih ederim.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende takip ediyorum hocam biliyorum bu arada InstaX başka sunucudan giriş yaptırıyor kullanmayalım lütfen

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Bu sürümün "klon" versiyonu mevcut. Orjinal sürüm silmeden de kullanım sağlayabilirsiniz.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Bu program ne kadar güvenilir ? Profile bakanları görebiliyor muyuz ?

Üst Alt