MIUI 12.5 Yeni güncelleme ile gelen çağrı yanıtlama sorunu!

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
ak50007 Engin. hocalarım, varsa Google Arama uygulamasının güncelleştirmelerini kaldırın. Son güncellemelerde sorunlar oluyor. Güncellemeleri kaldırınca düzeliyor.
Deneyeyim hocam. Teşekkür ederim bilgi için.

Düzenleme: Google Telefon uygulamasının güncellemelerini kaldırdım, verilerini önbelleğini temizledim fakat sorun devam ediyor.

Son düzenleme:

Heridos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpay
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
4
Deneyeyim hocam. Teşekkür ederim bilgi için.

Düzenleme: Google Telefon uygulamasının güncellemelerini kaldırdım, verilerini önbelleğini temizledim fakat sorun devam ediyor.

Hocam bende güncellemeyi kaldırınca düzeliyor. En azından çağrının ekrana düşme suresi azalıyor. Ancak dikkat ederseniz güncellemeyi 1 kere kaldırmak yeterli olmuyor. Sanki siz açmış gibi güncellemeyi cekiyor. Gün içinde 2 veya 3 defa belkide daha fazla güncellemeyi durdur demeniz gerekli. Bu telefon dua etsin ki evleniyorum ve maddiyatimi düşünmek zorundayım. Yoksa çoktan 5 parçaya bölünmüştü.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam bende güncellemeyi kaldırınca düzeliyor. En azından çağrının ekrana düşme suresi azalıyor. Ancak dikkat ederseniz güncellemeyi 1 kere kaldırmak yeterli olmuyor. Sanki siz açmış gibi güncellemeyi cekiyor. Gün içinde 2 veya 3 defa belkide daha fazla güncellemeyi durdur demeniz gerekli. Bu telefon dua etsin ki evleniyorum ve maddiyatimi düşünmek zorundayım. Yoksa çoktan 5 parçaya bölünmüştü.
Custom ROM kurdum, mutluyum. Finansal olarak zor durumdaysanız siz de Custom ROM yükleyip cihazın ömrünü biraz daha uzatabilirsiniz hocam. Bu arada size mutlu birliktelikler diliyorum. :)

hakaneli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan öztürk
Cihazım
redminote3-4
Konular
6
Redmi note 10S de aynı sorunu yaşıyorum. Bazı denemeler yaptım. Örneğin wifi ağında arayan kişi kimliği daha erken görünüyor. Mobil veri açıkken çok geç geliyor hatta bazen karşı taraf çağrıyı sonlandırana kadar arayanın ismi görünmüyor. Fakat mobil veri wifiyi tamamen kapatıp internet bağlantısı olmadan yaptığınız ve aldığınız aramalarda kusursuz çalışıyor. Bunun nedeni sanırım arama ve aranma esnasında arka planda telefon ağ üzerinden bir sorgulama yapıyor ve kişi kimliğinin geç görünmesine sebep oluyor. Bunun sorumlusu Google Asistan uygulaması olması muhtemel çünkü Asistan kayıtlı olmayan numaraları sorguluyor böyle bir özelliği var. Asistan uygulamasının arama uygulamasına erişimini kapatamıyorum çünkü değişikliğe izin vermiyor.

yusufk122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
redminote 10pro
Konular
26
Aynı sorun bende de var maalesef.

SYilmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
0
Gelen çağrılarda zil çalıyor ancak ekrana çok çok geç düşüyor. Kilitli ekrandayken arayan için zil çalıyor ancak gelen aramayı açmak için ekrana düşmesini bekliyorum. Ben telefonu açana kadar, karşı taraf aramayı kapatmış oluyor. Aynı şekilde telefon ekranı acikken telefonum zil sesi çalıyor ancak çağrıyı yanıtlamak için bir bildirim alamıyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise çok memnun olurum.

Telefonum: Mi9T Pro
Güncelleme : MIUI GLOBAL 12.5.1
İnternette çok farklı yerlerde farklı çözümler gördüm. Kimi bildirim önceliğini Yüksek/Acil olarak ayarlayın demiş. Kimisi Google arama uygulamasının güncellemesini kaldırın demiş. Benim telefonumda da aynı problem vardı. Bildirim önceliği diye bir ayar bulamadım. Google arama uygulamasının güncellemesini kaldırdım. Sorun devam ediyor. Cihazım çift sim kart ve iki sim kart da takılı. Birini çıkardım ve sorun yok gibi görünüyor. Sorun yaşayanlar çift sim takılı ve kullanıyorsanız bir tanesini telefondan çıkartın ve tekrar deneyin. Telefon modelim Xiaomi 11T

hakaneli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan öztürk
Cihazım
redminote3-4
Konular
6
Merhaba yazınızı okuyunca aklıma gelen birşeyi denedim ve Ayarlardan Sim kart ayarlarına girip ağ ayarlarını sıfırlayıp wifi araması ve volteyi kapattım. Başka bir uygulama kullanıyordum yeniden Google arama uygulamasını varsıyalan yapıp denediğimde sorunun düzeldiğini fark ettim. Sizlerde deneyebilirsiniz. Temelde zaten ağ ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyordum. Çünkü telefonun internetini tamamen kapatınca problem olmuyordu. Herkese iyi geceler. Sim kart ile ilgili bilgi için teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ak50007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
0
Merhaba yazınızı okuyunca aklıma gelen birşeyi denedim ve Ayarlardan Sim kart ayarlarına girip ağ ayarlarını sıfırlayıp wifi araması ve volteyi kapattım. Başka bir uygulama kullanıyordum yeniden Google arama uygulamasını varsıyalan yapıp denediğimde sorunun düzeldiğini fark ettim. Sizlerde deneyebilirsiniz. Temelde zaten ağ ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyordum. Çünkü telefonun internetini tamamen kapatınca problem olmuyordu. Herkese iyi geceler. Sim kart ile ilgili bilgi için teşekkür ederim.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz yöntemi uyguladım. Ancak bende işe yaramadı. 😔 Xioami tam bi pişmanlık oldu bende.

hakaneli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan öztürk
Cihazım
redminote3-4
Konular
6
Evet sorun geçiçi olarak gitti fakat yeniden tekrarladı. Aslında bu sorunun Xiaomi den kaynaklandığını düşünmüyorum. Maalesef uyguluma kullanma konusunda sanırım Amerikan baskısına boyun eğmek zorunda kalıyorlar. Ayrıca eğer IMEI yasal değilse bu tip problemlerinde olabileceğini zaman zaman görüyoruz. Ben yaşadığım problemi farklı uygulamalarla aşıyorum. Sizlerede tavsiyem bu. Endonezya romlarda Google arama uygulaması yerine Xiaomi resmi uygulamaları var fakat herkes boot kilidi açmak v.s şeylerle uğraşmak istemiyor. Arama uygulaması linkini ekliyorum. Şahsen memnunum hızlı pratik ve çok yeterli. Kafaya takacak bir sorun değil aslında. Tıklayın ve deneyin.

Heridos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpay
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
4
Arkadaşlar merhaba;
Sorunun çift uygulamalardan olduğunu gozlemlemekteyim. Ben çift uygulamaları ayarlardan kapattım ve sorun şu an için düzelmiş gözüküyor. Sizlerinde denemesinde bir fayda olacağını düşünüyorum.

Üst Alt