MIUI 12.5 Yeni güncelleme ile gelen çağrı yanıtlama sorunu!

mucit2008

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Bende Xiaomi 11 liste 5G NE var bendede aynı sorun var. Mobil veri açıkken arama geç düşüyor. Mobil veriyi kapattıgımda veya wifi yi açtıgımda düzeliyor. Başka bir çözümü yok mu?

Heridos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpay
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
4
Bende Xiaomi 11 liste 5G NE var bendede aynı sorun var. Mobil veri açıkken arama geç düşüyor. Mobil veriyi kapattıgımda veya wifi yi açtıgımda düzeliyor. Başka bir çözümü yok mu?
Telefonunuzda çift uygulamalar açıksa kapatmayı denermisiniz. Eğer ki açık değilse uygulamaları yönet içine girip telefon uygulamasının içinde güncellemeleri kapat veya kaldır seçeneği var oraya basınız.

Nabihan25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco X3 nfc
Konular
1
Gelen çağrılarda zil çalıyor ancak ekrana çok çok geç düşüyor. Kilitli ekrandayken arayan için zil çalıyor ancak gelen aramayı açmak için ekrana düşmesini bekliyorum. Ben telefonu açana kadar, karşı taraf aramayı kapatmış oluyor. Aynı şekilde telefon ekranı acikken telefonum zil sesi çalıyor ancak çağrıyı yanıtlamak için bir bildirim alamıyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise çok memnun olurum.

Telefonum: Mi9T Pro
Güncelleme : MIUI GLOBAL 12.5.1
Kardeşim aynı sorun bende de var malesef çözemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arama yaptığınız telefon uygulamasına uzunca basıp uygulama bilgilerine girin oradan otomatik başlat seçeneğini ve uygulamanın tüm bildirimlerini aktif hale getiriniz.
Daha ayrıntılı yazarmısınız

Son düzenleme:

Heridos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpay
Cihazım
Mi9T Pro
Konular
4
Deneyeyim hocam. Teşekkür ederim bilgi için.

Düzenleme: Google Telefon uygulamasının güncellemelerini kaldırdım, verilerini önbelleğini temizledim fakat sorun devam ediyor.

Kardeşim aynı sorun bende de var malesef çözemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha ayrıntılı yazarmısınız
Telefonunuzda çift uygulamalar açıksa kapatmayı denermisiniz. Eğer ki açık değilse uygulamaları yönet içine girip telefon uygulamasının içinde güncellemeleri kapat veya kaldır seçeneği var oraya basınız. Ben sorunu böyle çözdüm. Kesinlikle Telefon uygulamasının güncellemelerini kapatmalısınız.

Üst Alt