Ü
Üye silindi 265308
Guest
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anlaşılan Max 3 ten hala vazgecememissinizHayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam anlaşılan Max 3 ten hala vazgecememissinizHayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Yaşlılık be hocam, unutmuşum, hemen düzeltiyorum, teşekkürlerHocam anlaşılan Max 3 ten hala vazgecememissiniz
Mümkünmüdür hocam ?Hemen hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam cihaz CİFT SİM DİRENC İSLEMİ YAPİLMAMİS.
nedir hocam pardon anlayamadım
Eğer sıfırlama ve güncelleme ile imei uçmuyorsa, başaransemih'in telefonunu satan satıcıdan, ben de almak isterim. Semih hocam, özelden satıcı bilgilerini gönderebilir misiniz ?
konu lınkını ıletebılrımsınız hocamLMC 8,4 gcam kurarsanız gerçek performansı göreceksiniz. Forumda konusu vardı.
Atılan programa, atma yöntemine göre değişiyor. Hangi telefoncunun elinde hangi program var bilmiyoruz, sormak lazım.Allah razı olsun hocam
Hocam şimdi benim bildiğim kadarıyla tek sime atılan (2.slot)imeiler genel olarak gitmez
Mi SMS uygulaması SMOMIXN'lerin Android 12'lerinde yok, Android 13 olanlarında var. MIUI 14.0.3.1'de yok, 14.0.3.2'de var yani.Allah razı olsun hocam ayrıca fake romda mi SMS vardı degilmi hocam.Bundada var
İyiymiş beZaten aldığımda adam güncelleme yapıp vermişti sıfırlama ve rom yüklerken sorun olmayacagini söyledi.
Fake rom yabancı dilden geçme, Resmi rom değil oynanmış rom, ama ecnebi kardeşilerimiz buna fake rom demişler forumlarda. Aslında Gayriresmi (unofficial) rom demekHocam ben fake rom diye birşey olduğuna inanmıyorum.Belki yanlisimdir.Romun sonu XN ile bitiyor
Allah razı olsun hocam.bende memnunum şimdiden sadece 120 hz e alışamadım bana animasyon gibi geliyorHayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın inşallah. Bende aynı cihazı kullanıyorum, gayet memnunum. Güzel cihaz.